Halil Ergün iddia etti, Selma Güneri cevap verdi! Güzel Aşklar Diyarı'nda neden rol almadı?

Yayın Tarihi: 15 Ekim 2024 Salı 17:58:00

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2024 Salı 17:58:00

Halil Ergün, Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Selma Güneri'yle oynayacaklarını fakat daha sonra rolün kaldırıldığını söylemişti. Konu hakkında sessizliğini bozan Selma Güneri, Halil Ergün'ün Güzel Aşklar Diyarı dizisi ve kendisiyle ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Mahsun Kırmızıgül'ün yıllar sonra televizyona yaptığı ilk iş olan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Halil Ergün de rol alıyor. Daha önce Gazeteci Birsen Altuntaş'a yapmış olduğu bir açıklamada, dizinin ilk senaryosunda eski bir aşk hikayesinin yer alacağı ve partnerinin de Selma Güneri olacağını söyleyen ve "Sonra kaldırdılar neden onu bilmiyorum" ifadesini kullanan Halil Ergün'ün bu açıklamasına, Selma Güneri'den cevap geldi.

AKŞAM'dan Hüsna Köşger'e konuşan Selma Güneri, teklifin kendisine Mahsun Kırmızıgül'den geldiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Önce teklif gelmişti, görüşmüştük. Daha sonra senaryoyu değiştirmişler, o karakteri çıkarmışlar. Başka bir şekilde yönlendirilmiş hikaye. Dolayısıyla ben de orada olamadım. Başka bir sebebi yok, vazgeçmişler. Doğru anlaşılsın; benden değil, karakterden vazgeçmişler."

Prensip olarak olabilir dediğini belirten sanatçı, Halil Ergün'le ilgili olaraksa, "Halil Ergün çok sevdiğim bir arkadaşım ayrıca çok değerli bir sanatçıdır. Onunla çalışmak isterdim tabii ki." açıklamasında bulundu.