İbrahim Tatlıses'ten 'yapay zeka' atılımı! Türkiye'de bir ilk...

Yayın Tarihi: 12 Ekim 2024 Cumartesi 07:37:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2024 Cumartesi 07:37:00

İbrahim Tatlıses sahibi olduğu kanal için harekete geçti. Yapay zekanın nimetlerinden yaralanan İbrahim Tatlıses, kanalının stüdyolarında kurduğu sistem ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sahibi olduğu Tatlıses TV'nin yeni yayın dönemi öncesi açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamada, "Kral TV kapandı. Diğer kanalların çoğu sadece YouTube'da yayındalar ama biz dimdik ayaktayız. Birçok yerde biz izleniyoruz. Hem evlerde, iş yerlerinde, kafelerde her yerde Tatlıses TV var. Yayın kalitemiz süper, son teknoloji. Gençlerin istediği yayınlar yapılıyor, yasalara uygun şekilde her şey. Yeni yayın döneminde yeniliklerle geliyoruz." dedi.

"TÜRKİYE'DEKİ İLK YAPAY ZEKA STÜDYOSU"

Erol Köse, ise "Şu anda en çok izlenen klip kanalıyız. Halkımıza müteşekkiriz. Ayrıca Türkiye'deki ilk yapay zeka stüdyosu Tatlıses TV'de. Kameraları, ışıkları ve cihazları yapay zeka yönetiyor. Stüdyoda kameraman bulunmuyor. Bu da dünyada çok az stüdyoda var. Türkiye'deki ilk örneği de Tatlıses TV." şeklinde açıklama yaparken, Köse'nin yönlendirmeleriyle kanal, müzik yayıncılığında kalite standartlarını belirlemeye devam edecek." ifadelerini kullandı.