Kanser hastalığıyla mücadele eden Ankaralı Turgut vefasızlıktan şikayetçi!

Yayın Tarihi: 12 Eylül 2024 Perşembe 15:37:00

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2024 Perşembe 15:37:00

Türkücü Ankaralı Turgut kanser hastalığıyla mücadele ediyor. Son haliyle görüntülenen Ankaralı Turgut, vefasızlıktan şikayet etti.

Ankaralı Turgut adıyla tanınan sanatçı Turgut Karataş, mide ağrısıyla gittiği hastanede kanser olduğunu öğrenmişti. Tedavi gören ve 13 kilo veren Ankaralı Turgut, ATV Haber'e yaptığı açıklamada; yabancı filmlerde türkülerinin izinsiz kullanıldığını belirterek kendisine telif ödenmediğini söyledi.

Ankaralı Turgut, ""Orada benim şarkılarım tıklanıyor ama bana bir şey gelmiyor. Gelir olmayınca ne olacak? Mecburen maddi sıkıntı çekiyorsun" şeklinde konuştu. Avrupa firması, MESAM'a telif haklarının ödendiğini söylerken MESAM kendilerine bir ödeme yapılmadığını belirtti. Ünlü türkücü de şarkılarını izinsiz kullanan firmaya dava açtı." dedi.

Vefasızlığa da dem vuran sanatçı, "Sanat camiasından kimse arayıp geçmiş olsun demedi. Yani ne varlığına güven diyor ne sağlığına güven. Onun için gönül kırgınlığım sadece sanat camiasındaki insanlara var. Sevenlerim benden hayır dualarını eksik etmesin. Her şeyin başı sağlık." açıklamasını yaptı.