Kızılcık Şerbeti afişine Kaan Taşaner'den tepki! Öfke kustu sonra hesabını sildi

Yayın Tarihi: 14 Eylül 2024 Cumartesi 09:35:00

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2024 Cumartesi 09:35:00

Kaan Taşener, rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin afişinin yayımlanmasının ardından tepki gösterdi. Afişte yer almayan Kaan Taşener, "Karşıdaki kişiye hakaret edilmiyor olabilir, ancak onun bir insan olarak varlığı da tanınmıyor" dedi. Ünlü oyuncu sert paylaşımının ardından Instagram hesabını sildi.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti yeni sezonda bomba gibi isimleri kadrosuna dahil etti.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon öncesi yayımlanan afişi ise krize neden oldu. Afişte, ana kadronun yanı sıra sadece kadroya yeni katılan Şebnem Bozoklu'ya yer verildi.

Kim der 58 yaşında diye... İşte Halle Berry'nin gençlik sırrı

KAAN TAŞANER'DEN AFİŞ TEPKİSİ

Kaan Taşaner, afişin yayınlanmasının ardından Instagram hesabından şu sözlerle sitem etti: "Saygının yokluğu, açıkça yapılan bir hakarete nazaran az saldırgan olsa da aynı derece yaralayıcı bir hal alabilir. Örneğin, karşıdaki insana hakaret edilmiyordur ama onun bir insan olarak varlığı da tanınmıyordur Bu kişi, varlığı önem arz eden tam bir insan olarak görülmüyordur. Bir toplum yalnızca birkaç kişiyi ayırıp geri kalan kitlelere bu şekilde davrandığı zaman bu bir saygı kıtlığı yaratır. Sanki bu kıymetli cevherden herkese yetecek kadar yokmuş gibi. Çoğu açlıklar gibi; bu kıtlık da insan yapımıdır, yiyeceğin aksine saygının hiçbir maliyeti de yoktur. O zaman niçin saygı bu kadar kıt olsun ki?" Kaan Taşaner sitem dolu paylaşımın ardından Instagram hesabını sildi.

Kuruluş Osman 6. sezon oyuncuları belli oldu! İşte o liste

Serdar Ortaç'tan nostaljik paylaşım... Hayatındaki ilkleri paylaştı