Murat Boz'a sahnede çakmak şoku! Üzücü olay sonrası ilk açıklama: Diyarbakır halkına mal etmek beni çok üzer

Yayın Tarihi: 14 Ekim 2024 Pazartesi 11:40:00

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2024 Pazartesi 11:40:00

Diyarbakır Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıkan Murat Boz'un başına sevenlerini üzen bir olay geldi. Müzikseverlerin buluştuğu konserde Murat Boz sahnede şarkı söylerken tatsız bir olay yaşadı. Ünlü ismin sahnesine çakmak fırlatıldı. Gözüne isabet eden çakmağın etkisi ile sendeleyen ve kendini toparlamaya çalışan Murat Boz adeta şok geçirdi. Şaşkınlığını üzerinden atan, şarkı söylemeye devam eden ünlü isim, sosyal medyadan olayla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Çakmak şoku sonrası ilk açıklaması bakın ne oldu?

Murat Boz, Diyarbakır Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıktı. Müzikseverlerin akın ettiği konserde on binler koro halinde Boz şarkılarına eşlik etti. 'Özledim' şarkısını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendiren Murat Boz, "Ben de sizi çok özledim" dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çakmak fırlatıldı. Çakmağın gözüne gelmesiyle ünlü isim sahnede bir süre sendeledi ve kendini toparlamaya çalıştı. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Murat Boz, daha sonra şarkı söylemeye devam etti.

Festival etkinliklerinde konser veren ve sahnede büyük şok yaşayan Murat Boz'dan ilk açıklama geldi.

Kültür Yolu Festivali kapsamında Diyarbakır'da sahne alan ünlü şarkıcı Murat Boz, konser sırasında tatsız bir an yaşadı. Ünlü isim, o anlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte, çakmak olayı sonrası ilk açıklama...

Murat Boz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"DİYARBAKIR HALKINA MAL ETMEK BENİ ÇOK ÜZER"

"Biz dün Diyarbakır'ın güzel insanları ile çok güzel anlar paylaştık. Bireysel bir hareket oldu, keşke olmasaydı ancak bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek beni çok üzer, haksızlık olur."

"GAYET İYİYİM, HİÇBİR SIKINTI YOK"

Bir kez daha teşekkür ederim Diyarbakır" diyen Boz, "İyi ki varsınız. Bu arada gayet iyiyim, hiçbir sıkıntı yok"