Olay yaratan aşk bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı

Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2024 Perşembe 08:57:00

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2024 Perşembe 08:57:00

Rüştü Onur Atilla ile Nez ses getiren ilişkilerini bitirme kararı aldı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Nez, Rüştü Onur Atilla ile ayrılık kararı aldıklarını duyurdu.

Güldür Güldür Show'un İbrahim'i Rüştü Onur Atilla, geçtiğimiz Haziran ayında 10 yıllık evliliğini bitirdi. Boşanmadan kısa bir süre sonra şarkıcı Nez ile aşk yaşamaya başladığını duyuran Rüştü Onur Atilla, tepkilerin odağı olmuştu.

Ferdi Tayfur'dan kızına suç duyurusu! Soyadını sildirecek

Atilla, eşini Nez ile aldattığı iddialarıyla konuşulmuştu. İhanet iddiaları ve ilişkileri hakkındaki kötü yorumlar sonrası sessizliğini bozan Atilla, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor..." demişti.

Jennifer Lopez'i aldattığı iddia edilmişti... Ben Affleck sessizliğini bozdu

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA VE NEZ AYRILDI

Aşklarını doludizgin yaşayan ünlü çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. Sessiz sedasız yollarını ayıran ikili birbirini sosyal medya üzerinden takipten de çıktı. Nez sorular üzerine "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık" dedi.

Hep kadınlar konuşuluyor... Siz bir de erkeklere bakın estetik harikası çıktılar