Perihan Savaş'ın eski partnerinden olay Derya Tuna yorumu: İbrahim Tatlıses ölürse...

Yayın Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 08:21:00

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 08:21:00

Geçtiğimiz yıllarda Perihan Savaş ile birlikte bir programda yer alan Sinem Yıldız, bomba niteliğinde açıklamalarda bulundu. Sinem Yıldız, Perihan Savaş'ı eleştirirken Derya Tuna'nın tarafında olduğunu belirtti ve ilginç ifadeler kullandı.

Sinem Yıldız konuk olduğu YouTube yayınında bir dönem birlikte program yaptığı Perihan Savaş hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ortadan kaybolmuştu! Filozof Atakan'ın son halini görenler tanıyamadı

"HER ZAMAN DERYA TUNA TARAFINDAYIM"

Perihan Savaş'ın o dönem programdan ayrılmasıyla ilgili konuşan Sinem Yıldız, şunları söyledi: "Perihan Savaş ile bir programa başladık, anlaşmalar yapıldı, format hazır, her şey konuşuldu. Ama ben Derya Tuna'yı çok sevdiğim için ondan müsaade aldım, o da elbette 'Bu senin ekmeğin, bana sormana bile gerek yok,' dedi. Ben sonrasında Perihan Hanım'ın beni günden güne sevmediğini hissettim. Ben her zaman Derya Tuna tarafındayım; onun hayatımda çok farklı bir yeri var. Keşke bu programı hiç yapmasaydım.

"İBRAHİM TATLISES ÖLSE DAHİ KADINLARIN SAVAŞI BİTMEYECEK"

Ben Perihan Savaş ile tanıştığımda şunu anladım bir gün İbrahim Tatlıses ölse dahi kadınların savaşı bitmeyecek. Kadınlar içten içe birbirine hep düşman ama bu sistemin içinde bir tek komutan çıkmış o da Derya Tuna bir tek kadın sayılmış o da Derya Tuna kimse kusura bakmasın"

Ece Erken o yoruma sinirlendi: Acımı yaşadım

Ferda Anıl Yarkın babası Kamuran Yarkın'ı son yolculuğuna uğurladı