Röportajı olay olmuştu! Taksim dayı yıllar sonra ortaya çıktı

Yayın Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 07:28:00

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 07:28:00

İnternette yayılan bir sokak röportajında kendisine İngilizce olarak "Taksim'e nasıl gidebilirim?" sorusu yöneltilen "Taksim Dayı", sürekli olarak 'Taksim' yanıtı vermesiyle fenomen haline gelmişti. Yıllar sonra, ilk kez görüntülenen Muammer Topal, 30 yıldır İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. Yıllar sonra ortaya çıkan "Taksim dayı" şimdi de otobüsle Taksim'e giderken görüntülendi.

Sokak röportajında kendisine İngilizce olarak "Taksim'e nasıl gidebilirim?" sorusu yöneltilen Muammer Topal, verdiği yanıtla ülke gündemine oturmuş ve 'Taksim Dayı' olarak tanınmaya başlamıştı. Röportaj sayesinde ünlü olan Topal'ın, 30 yıldır İstanbul'da yaşamasına rağmen Taksim'e daha önce hiç gitmediği ise ortaya çıkmıştı.

Diziler ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar yayın tarihi açıklandı

"TAKSİM DAYI" YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin gündemine oturan ve uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Topal, çok sayıda kişi tarafından paylaşılan bir video sayesinde yeniden görüntülendi. Yıllar sonra ilk kez kameraya alınan yaşlı adam, bir otobüs içinde Taksim'e doğru yol alırken görüldü. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kızılcık Şerbeti 3. sezon bomba gibi geliyor! İşte kadroya katılan isimler

İşte "Taksim dayı"nın son hali;

Ahu Tuğba, Teoman, Danla Bilic... Gerçek isimlerini duyunca inanamayacaksınız