Selena Gomez'den büyük başarı... Markası sayesinde milyarder sanatçılar listesine girdi

Yayın Tarihi: 11 Eylül 2024 Çarşamba 08:44:00

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2024 Çarşamba 08:44:00

Selena Gomez, kozmetik markası sayesinde milyarder sanatçılar listesine adını yazdırdı. Selena Gomez'in markasının net değerinin 1,3 milyar dolar olduğu öğrenildi. 2020 yılında kurduğu markadan büyük gelir elde eden Gomez, müzik geliri ve canlı performansları ile servetine servet katıyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez'in kurduğu markasının büyük başarısı onun servetinde önemli bir etki yarattı. Kozmetik markası, 2020 yılında kurulduğundan beri oldukça popüler oldu ve bu, Selena Gomez'in finansal başarısının büyük bir kısmını oluşturuyor. Ayrıca, Gomez'in oyunculuk ve müzik kariyerindeki başarıları da servetinin artmasına katkıda bulundu. Markanın geniş bir ürün yelpazesi sunması ve çeşitliliği destekleyen politikaları, markayı kozmetik dünyasında öne çıkardı ve ünlü şarkıcının milyarder olma yolunda önemli bir rol oynadı.

Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin bildirdiğine göre; Selena, bu başarısıyla 34 yaşındaki arkadaşı Taylor Swift'in izinden gidiyor. Taylor da bu yıl rekor kıran Eras Turu sayesinde milyarder olmuştu. 2008'de Jonas kardeşlerle çıkarken tanışan ikili, o zamandan beri yakın arkadaşlıklarını sürdürüyor.

Taylor servetini tamamen müzik ve turne yoluyla biriktirirken, Selena'nın gelir kaynakları daha çeşitli. Selena'nın müzik gelirleri, servetinin nispeten küçük bir kısmını oluşturuyor ve çoğunlukla canlı performanslardan kazanç sağlıyor. Stacy'ye göre, eğer Selena kendi şarkılarını yazsaydı, müzikten elde ettiği gelir iki katına çıkabilirdi.