Serenay Sarıkaya ve Mert Demir evleri birleştirdi!

Yayın Tarihi: 27 Temmuz 2024 Cumartesi 11:52:00

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2024 Cumartesi 11:52:00

Yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Hisarüstü'nde bir evden çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü çift Serenay Sarıkaya ve Mert Demir birlikte oturmak için hazırlık yapmaya devam ettiği öğrenildi.

GUNES.COM

ABONE OL

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in soluksuz devam eden ve magazin gündemine bomba gibi düşen aşkları hız kesmeden devam ediyor. , Hisarüstü'ndeki bir evden çıkan ünlü çift oldukça heyecanlı görüntülendi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir hız kesmeyen aşkla, aynı çatı altında!

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ev baktığı öğrenildi. Birlikte yaşamak için kolları sıvayan ünlü çift gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Aynı zamanda Mert Demir'in Annesi Gülgün Demir'in Harbiye konserinde basının sorularını yanıtlaması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Gülgün Demir; "İkisi birbiriyle mutlu, bana söz düşmez. Mert 18 yaşında bir çocuk değil, 30 yaşında kendi kararlarını verecek yaşta. Bana evliliği sormayın, onlar ikisi nasıl isterse öyle olur. Siz bu soruları bana değil, onlara sorun. Şu an gayet iyiler, birlikteler. Ben onaylıyorum, nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar" dedi...