Yabani 2. Sezon İlk Tanıtım | Yabani dizisi ne zaman başlıyor?

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 11:35:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 11:35:00

Yabani dizisinin 2. sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Yabani dizisinin yeni sezon tarihi, tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte merak edilen konular arasında yer aldı. Peki Yabani dizisi ne zaman başlıyor? İşte Yabani 2. sezondan ilk tanıtım

Yabani 2. sezon tanıtımı yayınlandı. NOW TV'nin sevilen dizisi Yabani'nin yeni sezon fragmanında Yaman'ın "Ben, kalbimin yarısını toprağa kendi ellerimle koyarken, diğer yarısının da yanına gömüleceğini bilmiyordum." sözleri dikkat çekiyor. Peki Yabani dizisi ne zaman başlıyor? İşte Yabani 2. sezon tanıtımı

YABANİ 2. SEZON İLK TANITIM

Yayınlanan fragman, yeni sezona dair heyecanı doruğa çıkardı. Yabani'nin yeni sezon tanıtımında görülen mezar taşı, "Rüya ölüyor mu?" sorusunu beraberinde getiriyor.

Çarpıcı hikayesi ve başarılı kadrosuyla salı günlerinin vazgeçilmezi olan dizide Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor.

YABANİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Now'da sevenleriyle buluşan dizi 36. bölümüyle sezon finali yaparak izleyicisine kısa bir süreliğine veda etmişti.

Yabani dizisinin ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından büyük merak konusu olmuştu. Dizinin çekimleri 20 Ağustos'ta başlayacak.

Cumartesi günleri yayınlanan Yabani'nin yeni sezonundan ilk bölümün 7 Eylül Cumartesi günü izleyicisi ile buluşması bekleniyor.