Yalı Çapkını 3. sezonuna tepki yağdı! Merakla mı bekleniyor?

Yayın Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 12:22:00

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 12:22:00

Yalı Çapkını dizisi 3. sezon fragmanlarının yayınlanmasının ardından gündeme geldi. Seyran ve Ferit aşkının bitip yollarına başka isimlerle devam etmesi ise herkesi şaşkına çevirdi. Seyran için Sinan, Ferit için de Diyar karakterlerinin getirilmesi Yalı Çapkını hayranları tarafından tepkiyle karşılandı. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in rol aldığı Yalı Çapkını 3. sezonu ile bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yalı Çapkını 3. sezon fragmanları yayınlandı.

YALI ÇAPKINI MERAKLA MI BEKLENİYOR?

Sezon finali bölümünde Seyran'ın bayılmasının ardında tüm aile hastalıkla ilgili gerçeği Suna'dan öğrendi. Ferit'in kollarına yığılıp kalan Seyran'ın akıbeti merak edilirken tanıtımların ardından sosyal medya yıkıldı.

Kızılcık Şerbeti Camdaki Kız'a benzetildi... Giray'dan bir Sedat olur mu?

Zaman atlaması yaşanacak olan dizide Ferit ve Seyran'ın boşandığı ortaya çıktı. Seyran'ın hastalığı atlattığı da görüldü.

YALI ÇAPKINI 3. SEZONUNA TEPKİ YAĞDI

Büyük aşk yaşayan Seyran ile Ferit'in boşanması ve hayatlarına başkaları ile devam etmesi Yalı Çapkını hayranları tarafından tepkiyle karşılandı. Ferit için Diyar karakteri Seyran için de Sinan getirilirken senaryodaki değişime sert yorumlar geldi.

Diziler ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar yayın tarihi açıklandı

İşte sosyal medyada Yalı Çapkını 3. sezonu için yapılan eleştiriler;

Röportajı olay olmuştu! Taksim dayı yıllar sonra ortaya çıktı

Müjdeyi verdi... Melisa Aslı Pamuk hamile olduğunu duyurdu