14 Ekim reyting sonuçları | İzlanda-Türkiye maçı, Güzel Aşklar Diyarı, Karadut, Kızıl Goncalar reyting sıralaması

Yayın Tarihi: 15 Ekim 2024 Salı 08:15:00

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2024 Salı 08:15:00

Reyting rekabetinin yoğun yaşandığı Pazartesi akşamları birbirinden iddialı yapımlar izleyicisi ile buluşuyor. Dün akşam sevilen diziler Kızıl Goncalar, Güzel Aşklar Diyarı ve Karadut yeni bölümleriyle ekrana geldi. Ayrıca İzlanda-Türkiye maçı izleyiciyle buluştu. Peki, 14 Ekim reyting sıralaması nasıl şekillendi? Zirvede kim var? İşte Total, AB ve ABC kategorilerinde 14 Ekim 2024 reyting sonuçları

14 Ekim 2024 reyting sonuçları, izleyici ölçümleri neticesinde açıklandı. Dün akşam ekrana gelen; Kızıl Goncalar, Karadut ve Güzel Aşklar Diyarı dizileriyle MasterChef programı reytinglerde kıyasıya yarıştı. Geçtiğimiz hafta pazartesi reytinglerde Total, AB ve ABC izleyici gruplarında Kızıl Goncalar dizisi zirvenin tek sahibi oldu. Peki, dün akşam en çok ne izlendi? Güzel Aşklar Diyarı, Karadut, Kızıl Goncalar reyting sıralaması nasıl? İşte 14 Ekim reyting sonuçları

14 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

14 Ekim 2024 reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN SONUÇLARI

Total'de 1.sırada Now TV'de izleyiciyle buluşan "Kızıl Goncalar", 2. sırada TV8'de ekrana gelen "Masterchef Türkiye", 3.sırada Atv'de yayınlanan "Müge Anlı İle Tatlı Sert" yer aldı.

AB'de 1.sırada "Kızıl Goncalar", 2.sırada TRT1'de yayınlanan "Masterchef Türkiye", 3.sırada "Kızıl Goncalar" dizisinin özeti yer aldı.

ABC'de ise 1.sırada "Kızıl Goncalar", 2.sırada "Masterchef Türkiye", 3.sırada Atv'de ekrana gelen "Müge Anlı İle Tatlı Sert" yer aldı.