“Dayı: Bir Adamın Hikayesi” filminin devamı geliyor!

Yayın Tarihi: 06 Eylül 2024 Cuma 20:24:00

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2024 Cuma 20:24:00

Oyuncu Ufuk Bayraktar başrolünde yer aldığı ‘Dayı: Bir Adamın Hikayesi' filminin devamının olacağını duyurdu. Oyuncu, sosyal medya hesabından ‘Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi' projesinin yazıldığını açıkladı. Senaryosunu Uğur Bayraktar ve Ece Bayraktar'ın kaleme aldığı filmin cast çalışmaları devam ediyor. Yapımın 2025'te beyazperdede olması planlanıyor.

2021 yılında vizyona girdiğinde büyük yankı uyandıran ve sinemaseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filminin merakla beklenen devamı geliyor!

DAYI 2 FİLMİ YOLDA

Başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu müjdeli haberi duyurdu. Paylaştığı video ile hayranlarını heyecanlandıran Bayraktar, "Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi" filminin yolda olduğunu açıkladı.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA UĞUR BAYRAKTAR

Yapımcılığını Diopter Film, Ubay Yapım ve Net Sanat'ın üstlendiği, senaryosunu Uğur Bayraktar ve Ece Bayraktar'ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise yine ilk filmde olduğu gibi Uğur Bayraktar oturacak.

İDDİALI BİR YAPIM

Filmin dağıtımını ise TME Films gerçekleştirecek. İzleyicileri yeniden etkisi altına alacak güçlü bir dramla karşımıza çıkacak olan "Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi", Türk Sineması adına bir kez daha iddialı bir yapım olmayı hedefliyor.