Kızıl Goncalar 23.bölümden olay fragman! | Meryem, Zeynep'e gerçeği açıklıyor! Kızıl Goncalar 23. Bölüm 1. Fragmanı

Yayın Tarihi: 15 Ekim 2024 Salı 12:41:00

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2024 Salı 12:41:00

Kızıl Goncalar 23. Bölüm fragmanı yayınlandı. Now TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Meryem cezaevinden tahliye olmuştu. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı dizi Kızıl Goncalar'ın 23. Bölüm fragmanında ise Meryem Zeynep'e; Mira ile kardeş olduğunu açıklıyor. Zeynep, bu duruma nasıl tepki verecek? İşte Kızıl Goncalar 23. Bölüm 1. Fragmanı

Kızıl Goncalar fragman | Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinin ekrana gelen son bölümünde Meryem cezaevinden çıkarak kızlarına sahip çıkmak için harekete geçmişti. Kızıl Goncalar 23. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Cüneyd, Zeynep'i hatırlıyor. Meryem ise Zeynep'e kardeşi ile ilgili gerçeği açıklıyor. Peki Cüneyt iyileşecek mi? Meryem, kızlarını koruyabilecek mi? İşte Kızıl Goncalar 23. bölüm fragmanı

KIZIL GONCALAR 23. BÖLÜM 1. FRAGMANI | "MİRA VE SEN..."

Kızıl Goncalar dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümden ilk tanıtımda Cüneyd'in eski ortamını görünce korkup bayılması dikkat çekiyor. Öte yandan Mira ve Meryem arasında geçen konuşma, anne-kız ilişkilerini nasıl kuracaklarına dair merakı arttırıyor.

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar, 23. bölümüyle 21 Ekim Pazartesi Now TV'de ekrana gelecek.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem derin komadan Mira'nın gerçeği öğrenmesiyle uyanmıştır. Gerçeği öğrenen Mira yaşadıklarının ağırlığı altında ezilmektedir ve onu tanımayan tek kişiyle dertleşmeye gider. Öte taraftan Zeynep de Mira'nın Cüneyd'in yerini ondan sakladığını öğrenmiş ve bu ihanetle yıkılmıştır. Cüneyd zihninden sızan parçalara anlam vermeye çalışırken Vahid'in aradığı kitap, onu Lokman ile Cüneyd'e adım adım yaklaştırmaktadır.

Kevser'in Sadi ile evlendirilecek olması Hasna'nın deliye dönmesine sebep olurken Zeynep'i güvende tutan yalanın da ortaya çıkma tehlikesini doğurmuştur. Kevser'in Sadi ile evlendiği an yeni doğum yaptığının anlaşılması hem onu hem Zeynep'i ateşe atacaktır.

Meryem, bir yandan tutsak gördüğü Zeynep'in derdiyle dertlenirken bir yandan da yüzüne bakmayan Mira ile bir ilişki kurmaya çalışır. Levent ise bir yandan herkesin iyiliği için Meryem'in hapse dönmesini engelleyen bir plan yaparken bir yandan da ortadan kaybolan Mira'yı arayacak ve o da Zeynep gibi hiç beklemediği bir anda Cüneyd'i karşısında bulacaktır. Mira kabullenmekte zorlandığı Meryem'in karşısına acımasız bir teklifle çıkarken Meryem'in özgür kalmasına izin vermeye niyeti olmayan Vahid de bu sorunu ortadan kaldırmak için Levent'e olan kıskançlığını kullandığı Naim'i vazifelendirir.

14 Ekim 2024 reyting sonuçları açıklandı! İzlanda-Türkiye maçı, Karadut, Kızıl Goncalar reyting sıralaması

Kızılcık Şerbeti 72. bölüm 1. fragman | "Hoş geldin sevgilim"

Bahar 20. bölüm 1. fragman