Kızılcık Şerbeti Camdaki Kız'a benzetildi... Giray'dan bir Sedat olur mu?

Yayın Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 10:12:00

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 10:12:00

Yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Kızılcık Şerbeti'nin yayınlanan son fragmanında Giray ile Heves arasında geçen diyalog akıllara Camdaki Kız dizisini getirdi. Kızılcık Şerbeti'nde Heves ile olan ilişkisini gizlemek için Doğa'ya evlilik teklif eden Giray, Camdaki Kız'da Nalan ile evlenerek Cana ile ilişkisini saklayan Sedat'a benzetildi.

Kızılcık Şerbeti yeni sezonu ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Şebnem Bozoklu, Barukan Bozkurt Yüzgüleç, Şebnem Dönmez, Servet Pandur ve Fırat Çelik'in kadrosuna dahil olduğu Kızılcık Şerbeti büyük merak uyandırdı.

Diziler ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar yayın tarihi açıklandı

GİRAY'DAN DOĞA'YA BÜYÜK OYUN

Yeni sezon 2. fragmanı yayınlanan dizide yaşanacak olanlar ağızları açık bıraktı. Fragmanda Giray'ın Doğa'ya evlilik teklif ettiği anlar heyecan yarattı. Ancak Giray'ın teklifinin ardından "Yüzük takıldı, sonunda istediğimiz oluyor" sarf ettiği sözlerin ardındaki gerçek ortaya çıktı.

Giray'ın Heves ile olan ilişkisini saklamak için Doğa'ya teklifte bulunması herkesi şaşırttı. Durumdan memnun olan Heves, "Bu kız sayesinde ilişkimize istediğimiz gibi devam edebileceğiz" dediği anlar fragmana damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti 3. sezon bomba gibi geliyor! İşte kadroya katılan isimler

GİRAY'DAN SEDAT OLUR MU?

Kızılcık Şerbeti'nde Giray'ın hamlesinin ardından akıllara Camdaki Kız dizisi geldi. Camdaki Kız da Sedat da Cana ile olan ilişkisini gizlemek için Nalan'le evlenmişti. Senaryo benzerliğini gören sosyal medya kullanıcıları "Giray'dan bir Sedat olur mu?" sorusunu gündeme getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Hilal Altınbilek'e teklif! Sosyal medya yıkıldı

Ahu Tuğba, Teoman, Danla Bilic... Gerçek isimlerini duyunca inanamayacaksınız