Müjde Uzman'ın Kızılcık Şerbeti'nde yaşadığı akıllara Mine Tugay'la Hümeyra'yı getirdi!

Yayın Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 12:22:00

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 12:22:00

Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden yurt dışına gidiyor şekilde ayrılmıştı ancak yapımcı, oyuncunun karakterinin öldürüldüğünü açıkladı. Müjde Uzman'ın Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşadığı bu olay akıllara, benzer bir durumu daha önce rol aldıkları işlerde yaşamış olan Mine Tugay'la Hümeyra'yı getirdi.

GÜNEŞ / HÜSNA KÖŞGER

ABONE OL

Müjde Uzman'ın yapımcı Faruk Turgut'la girmiş olduğu polemik ve yapımcının Müjde Uzman'ın oynadığı Alev karakteri için kullandığı, Alev karakterinin öldüğü ifadesi gündemde büyük ses getirdi. Müjde Uzman'ın yaşadığı bu durum sonrası akıllara; rol aldıkları projelerden kötü bir şekilde, istemleri dışında ayrılmak zorunda kalan oyuncular geldi.

Peki o isimler kimlerdi?

Bu isimlerden en dikkat çeken ve kamuoyunda ses getiren iki isim vardı.

MİNE TUGAY - MEDCEZİR

Böyle bir başlıkta akla gelen ilk isim Mine Tugay oluyor. Yönetmenle yaşadığı sorunlar sonrası sezon finali yemeğinde, yeni sezonda olmayacağı kendisine tebliğ edilen sanatçı yaşadığı bu durum için, kötü anılar ifadesini kullanıyor. Üstelik Tugay'ın oynadığı Ender karakterinin yok sayılıp veda klibinde de yer vermemeleri, oldukça dikkat çekmişti.

HÜMEYRA - AVRUPA YAKASI

Hümeyra da benzer bir durumu yaşayan isimlerden. Avrupa Yakası dizisinde, oğlunu oynayan Ata Demirer'le polemik yaşadığı bilinen Hümeyra, Demirer'in diziden ayrılması sonrası projeye devam etmişti. Ancak Ata Demirer'in dönüşü sonrası kötü bir durumla karşılaştı. Demirer'in de dönmüş olduğu yeni sezonda alacağı zammı konuşmak için yapımcılarla görüşmek isteyen sanatçıya, "Bu sezon dizinin kadrosunda yoksunuz" cevabı verildi.