Yabani yeni sezon 37. bölüm 3. fragman | Yabani dizisi ne zaman başlıyor? İşte yeni sezon ilk bölüm tarihi

Yayın Tarihi: 08 Eylül 2024 Pazar 12:39:00

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2024 Pazar 12:39:00

Yabani dizisinin yeni sezonundan 3. fragman yayınlandı. Yabani 37. bölüm 3. fragmanı, yeni sezona dair heyecanı arttırdı. Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Yabani'nin yeni sezonundan ilk bölüm tarihi de fragmanın yayınlanmasıyla birlikte belli oldu. Peki Yabani dizisi ne zaman başlıyor? İşte Yabani yeni sezon 37. bölüm 3. fragman

Yabani yeni sezon 37. bölümden 3. fragman yayınlandı. NOW TV'nin sevilen dizisi Yabani'nin yeni sezondan tanıtımında Alaz'ın Asi'yi ararken çektiği acı, fragmana damga vurdu. Yayınlanan fragman, yeni sezona dair heyecanı doruğa çıkardı. Peki Yabani yeni sezon ilk bölüm ne zaman? İşte Yabani 37. bölüm fragmanı

YABANİ YENİ SEZON 3. FRAGMANI (37. BÖLÜM)

Çarpıcı hikayesi ve başarılı kadrosuyla salı günlerinin vazgeçilmezi olan dizide Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor.

Yabani 2. Sezon İlk Tanıtım | Yabani dizisi ne zaman başlıyor?

YABANİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Now'da sevenleriyle buluşan dizi 36. bölümüyle sezon finali yaparak izleyicisine kısa bir süreliğine veda etmişti.

Yabani'nin yeni sezonundan 37. bölümü 14 Eylül Cumartesi günü izleyicisi ile buluşacak.

YABANİ 2. SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Yaban'nin yeni sezondan ilk tanıtımında Yaman'ın "Utana sıkıla mutlu olurduk eskiden. Oy sa şimdi ulu orta kahkahalarımız inletiyor her yeri. Çünkü artık tamamdık. Birbirimizle tamamlandık. Tüm ailem, sevdiklerim, birbirini sevenler... "Asla yıkılmaz" dediğimiz o çatı altındaydık. Ya da biz öyle sanıyorduk. Çok sevince mi kaybediyordu insan, yoksa kaybedince mi çok seviyordu? Nefret mi daha güçlü bir duygu_ Yoksa sevgi mi? Cevapları aramaktan vazgeçtim. Çünkü ben, kalbimin yarısını toprağa kendi ellerimle koyarken, diğer yarısının da yanına gömüleceğini bilmiyordum.

Burası çok sevenlerin, sevip de kavuşamayanların yeri. Burası ölümsüz aşıkların ebedi mekanı. Ve yine burası bize bu acıları yaşatanların son durağı..." sözleri damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti 3. sezon fragmanı yayınlandı! İşte Kızılcık Şerbeti yeni sezondan ilk tanıtım