Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı yayınlandı! Bu hafta başlıyor... Yalı Çapkını 74. Bölüm 1. Fragmanı

Yayın Tarihi: 10 Eylül 2024 Salı 12:00:00

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2024 Salı 12:00:00

Yalı Çapkını'nın yeni sezonundan ilk bölümü bu hafta ekrana geliyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını'nın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını 74. Bölüm 1. Fragmanında Seyran yeni bir hayata başlamaya karar verirken, Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakteri, yaşamında büyük bir değişiklik yapacak ve Pelin Akil'in canlandırdığı Diyar karakteri ile yeni bir bağ kuracak. İşte Yalı Çapkını 74. Bölüm 1. Fragmanı

Yalı Çapkını 74. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Star Tv'nin sevilen dizisinin sezon finalinde Halis Ağa'nın sona sakladığı sürpriz herkesi şok içinde bırakırken, Seyran ölümle burun buruna gelmişti. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını yeni sezonu ile hikayesine kaldığı yerden devam edecek. Peki Yalı Çapkını yeni sezonda neler yaşanacak? İşte Yalı Çapkını 74. Bölüm 1. Fragmanı

YALI ÇAPKINI 74. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Star TV ekranlarının her Cuma akşamı yayına verdiği dizisi Yalı Çapkını dizisi 7 Haziran Cuma günü 73. bölümüyle sezon finali vermişti.

Yalı Çapkını, yeni sezonuyla 13 Eylül Cuma Star'da!

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Pelin'in hastalık konusunu bildiğini söylemesi Seyran'ı şaşkınlığa uğratırken, bu gelişme ikili arasındaki bir yardımlaşmaya ön ayak olur.

Sevdiklerini koruyabilmek için daha güçlü olmaya karar veren Ferit, girdiği bu zorlu yolda en büyük destekçisi Kont Ziya'dan tavsiyeler alır.

Ferit, Kont Ziya tarafından bambaşka birine dönüştürülürken, onun hal ve tavırlarındaki bu değişim Seyran'ın hiç hoşuna gitmez ve çareyi Halis Ağa'ya haber vermekte bulur.

Ancak bu hamle, Kont Ziya ve Halis Ağa'yı karşı karşıya getirir. Artık bu kötü gidişata dur deme vaktinin geldiğini anlayan Halis Ağa, Korhan Ailesi'nin üzenleri cezalandırmak için kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük bir planı devreye sokar.

Halis Ağa'nın sona sakladığı asıl sürpriz herkesi şok içinde bırakırken, Seyran ölüm ve yaşam arasındaki ince çizginin üzerindedir.

PELİN AKİL, YALI ÇAPKINI KADROSUNA DAHİL OLDU!

Pelin Akil 'Yalı Çapkını' Kadrosunda Star TV'nin sevilen dizisi 'Yalı Çapkını', üçüncü sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 13 Eylül'de başlayacak yeni sezonda dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Pelin Akil dahil oldu. Pelin Akil, dizide Diyar karakterini canlandıracak.

Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakteri, yaşamında büyük bir değişiklik yapacak ve Pelin Akil'in canlandırdığı Diyar karakteri ile yeni bir bağ kuracak.

Yalı Çapkını Sinan karakterini ise Cem Söküt canlandıracak.

YALI ÇAPKINI SİNAN KİMDİR? (TIKLAYIN)