Türkan Şoray kadınlara umut oldu! Cezaevini ziyaret etti

Yayın Tarihi: 02 Ekim 2024 Çarşamba 11:53:00

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2024 Çarşamba 11:53:00

Kadın mahkumlarla bir araya gelen Türkan Şoray, eski filmlerinden bahsederek kadınlara umut verici konuşmalar yaptı. Şoray, geçmişte cezaevine yaptığı ziyaretin onda derin izler bıraktığını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında Türkan Şoray Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde bir söyleşi gerçekleştirdi. Yaptığı açıklamalarda daha önce de cezaevine ziyaret gerçekleştirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, o ziyaretin kendisinde derin izler bıraktığını ifade etti.

"SONU GÜZEL BİTEN HİKAYE HEP MÜMKÜNDÜR"

Yıllar önce çektiği "Mahpus" filmindeki Ümmühan karakterinden örnekler veren Türkan Şoray, oynadığı filmlerdeki kadın karakterlerin her zaman güçlü bir şekilde ayakta kaldığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"En önemlisi her zaman bir umut ışığının varlığıdır. O ışığı hep içimizde taşıyalım. Her ne kadar burada zor zamanlar geçiriyor olsanız da içinizdeki o ışığı hiçbir zaman kaybetmeyin. Benim filmlerimde ve Yeşilçam'da olduğu gibi sonu güzel biten bir hikaye hep mümkündür."