Resmen geliyor: Anderson Talisca Süper Lig'e hayırlı olsun! Havalimanı dolup taşacak

Yayın Tarihi: 18 Ekim 2024 Cuma 14:59:00

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2024 Cuma 14:59:00

Anderson Talisca, 2023-2024 yaz transfer sezonunda Süper Lig devleri dahil olmak üzere birçok farklı kulübün gündemindeydi. Ancak Brezilyalı futbolcu mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı. Öte yandan bir Süper Lig devi, Anderson Talisca için tekrardan devreye girdi. Transferin detayları haberimizde…

Anderson Talisca, Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydi. Bu süreçte gösterdiği başarılı performansla başta siyah-beyazlı taraftarlar dahil olmak üzere birçok insanın beğenisini topladı.

2023-2024 yaz transfer döneminde Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan Brezilyalı futbolcu, Botafogo FR ve Al-Gharafa kulüpleri dahil olmak üzere birçok farklı takım ile gündeme geldi. Ancak bu süreçte mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı.

SÜPER LİG DEVİ ANDERSON TALİSCA İÇİN DEVREDE

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta daha önce de forma giyen Anderson Talisca, tekrardan siyah-beyazlı ekibe dönebilir. Portekiz basınında çıkan iddiaya göre, Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcu için temasa geçeceği öne sürüldü.

Haberin devamında, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'ın, Brezilyalı yıldızın geri dönüşüne onay verdiği belirtildi.

Anderson Talisca ve Beşiktaş cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, Brezilyalı futbolcunun tekrardan siyah-beyazlı ekibe katılması bekleniyor.

TALİSCA TRANSFERİNDE REKABET VAR

Anderson Talisca, Beşiktaş ile sıklıkla anılıyor. Ancak pek çok farklı takım Brezilyalı futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. Bu noktada 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe ile de gündeme gelmişti.

Öte yandan Botafogo FR ve Al-Gharafa kulüpleri de Brezilyalı futbolcuyu renklerine bağlamak istemişti.

SÜPER LİG'DE NE YAPTI?

Anderson Talisca, 2016 senesinde Benfica'dan Süper Lig devlerinden Beşiktaş'a kiralık olarak transfer oldu. 2018 senesinde ise tekrardan Benfica'ya geri döndü. Peki, Brezilyalı futbolcu bu süreçte Süper Lig'de ne yaptı?

Anderson Talisca, 2016-2017 sezonunda toplam 22 Süper Lig karşılaşmasına çıktı. Sahada 1.761 dakika kalan Brezilyalı futbolcu, 13 gol ve 2 asist ile Beşiktaş'a katkı sağladı.

2017-2018 sezonunda ise Anderson Talisca, Süper Lig'de toplam 33 mücadeleye katıldı. Sahada 2.689 dakika kalan Brezilyalı futbolcu, 14 gol ve 7 asist ile Beşiktaş'a katkıda bulundu.

Ek olarak Anderson Talisca'nın 2026 senesine kadar Al Nassr ile sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise, 13 milyon euro.