Gülse Birsel Vural Çelik'i paylaştı, eleştirilerin hedefi oldu!

Yayın Tarihi: 18 Ekim 2024 Cuma 17:18:00

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2024 Cuma 17:18:00

Gülse Birsel, bir dönem Avrupa Yakası'nda beraber çalıştıkları ve küs oldukları bilinen Vural Çelik hakkında bir paylaşımda bulundu. Ancak Gülse Birsel'in Vural Çelik paylaşımı samimi bulunmadı ve eleştirilerin hedefi oldu.

Vural Çelik 51 yaşında vefat etti. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden sanatçının erken vefatı, başta sevenleri olmak üzere herkesi derinden üzdü. Birçok ünlü isim, eski arkadaşları için veda paylaşımında bulundu. O isimlerden birisi de Gülse Birsel'di. Ancak Gülse Birsel'in eski rol arkadaşı için yaptığı veda paylaşımı, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

GÜLSE BİRSEL'İN VEDA PAYLAŞIMI SAMİMİYETSİZ BULUNDU

Çelik'in diziden bir karesini kullanıp "Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz. Vural Çelik" cümlesini yazan Birsel'in bu paylaşımına sosyal medyada gelen yorumlada, "Hikayeden paylaştığınız o kadar samimiyetsiz ki Gülse Hanım. Şu anda bu yazıyı okuyacağınızı biliyorum, hiç de umurunuzda değil." ve "Sırf linç patlaması olmasın diye post bile atmadınız ama bakın buraya yorumlar yağdı. Yazıklar olsun" ifadeleri kullanıldı.