Ve Galatasaray'da ayrılık vakti! Güle güle Victor Osimhen

Yayın Tarihi: 07 Ekim 2024 Pazartesi 14:02:00

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2024 Pazartesi 14:02:00

Victor Osimhen, 2023-2024 yaz transfer döneminde futbol dünyasının önemli kulüpleri ile anıldı. Ancak bonservisi Napoli'de olan Nijeryalı futbolcu, Süper Lig'in yolunu tuttu ve Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu. Öte yandan Victor Osimhen, Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Yeni adresini ise Fransız basını duyurdu. Detaylar haberimizde…

Victor Osimhen, kariyerine Nijerya'da başladı. 2017 senesinde ise Almanya'nın yolunu tutarak 3.50 milyon euro bonservis bedeli ile Wolfsburg'a transfer oldu. 2018 senesinde ise kiralık olarak Belçika'nın Charleroi takımına katıldı.

Kiralıktan dönen Nijeryalı futbolcu, 2019 senesinde Charleroi kulübüne 3.50 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. Yine aynı sene Fransa'nın yolunu tutan Victor Osimhen, 22.40 milyon euro bonservis bedeli ile Lille ekibine katıldı. 2020 senesinde ise, 77.50 milyon euro bonservis bedeli ile Napoli'ye transfer oldu.

GALATASARAY'DA AYRILIK VAKTİ

Nijeryalı futbolcu, uzun yıllar İtalyan ekibi Napoli'de forma giydi. 2023-2024 yaz transfer sezonunda ise; PSG, Chelsea, Arsenal ve Al Ahli dahil olmak üzere birçok farklı takım ile anıldı. Bunun yanı sıra kiralık olarak Galatasaray'a transfer oldu.

Victor Osimhen'in Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a transfer olması, taraftarlar arasında coşku ile karşılandı. Ayrıca bu transfer dünya basınının manşetlerine de yansıdı. Ancak Galatasaray'da ayrılık vakti yakın.

Fransız basınında çıkan iddiaya göre, Nijeryalı futbolcunun yeni adresi belli oldu.

PSG OSİMHEN'İ TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Halihazırda Galatasaray'da forma giyen Nijeryalı futbolcunun bonservisi Napoli'nin elinde. Fransa basınında çıkan iddia göre; PSG, ara transfer döneminde üst düzey yeni bir santrforu kadrosuna katmak istiyor. Bu noktada Victor Osimhen'in listenin başında yer aldığı öne sürüldü.

Victor Osimhen ve PSG cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, Nijeryalı futbolcunun Fransız ekibine imza atması bekleniyor.

VİCTOR OSİMHEN GALATASARAY'DA NE YAPTI?

Victor Osimhen, 2023-2024 yaz transfer döneminde Galatasaray'a katıldı. Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde mücadele eden yıldız futbolcu, performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

Nijeryalı yıldız, sarı-kırmızılı ekipte şu ana kadar Süper Lig'de 3 maça çıktı. Sahada 225 dakika süre aldı ve 2 gol, 2 asist yapmayı başardı.

Victor Osimhen, şu ana kadar Galatasaray'da 1 Avrupa Ligi maçına katıldı. Sahada 78 dakika bulunan Nijeryalı futbolcu, 2 asist ile takımına katkı sağladı.

Victor Osimhen'in güncel piyasa değeri ise, 75 milyon euro.