Ve Süper Lig devine hayırlı olsun: Yeni transfer Sadio Mane! Resmen imzayı atıyor

Yayın Tarihi: 12 Ekim 2024 Cumartesi 12:03:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2024 Cumartesi 12:03:00

Sadio Mane, Süper Lig devleri dahil olmak üzerine 2023-2024 yaz transfer sezonunda birçok farklı kulüp ile anıldı. Ancak bu süreçte mevcut takımı Al Nassr'da kaldı. Öte yandan ara transfer dönemi için hazırlıklar şimdiden başladı. Süper Lig devlerinden birinin hedefi ise, Sadio Mane. Ayrıca Senegalli futbolcunun imza atmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Detaylar haberimizde…

Sadio Mane, kariyerine ülkesi olan Senegal'de başladı. 2011 yılında ise Fransa'nın yolunu tuttu ve Metz B kulübüne transfer oldu. 2012 yılında ise Avusturya'nın Salzburg ekibine katıldı. Başarılı performansı sonrasında dikkatleri üzerine çeken Senegalli futbolcu, 2014 senesinde Premier Lig'in yolunu tuttu ve Southampton kulübüne 23 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu.

Yükselişine devam eden Sadio Mane, 2016 senesinde 41.20 milyon euro bonservis bedeli ile Liverpool'a katıldı. Uzun yıllar Liverpool'da forma terleten tecrübeli futbolcu, 2022 yılında Almanya'nın yolunu tuttu ve 32 milyon euro bonservis bedeli ile Bayern Münih'e transfer oldu.

Sadio Mane'nin son durağı ise, 30 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olduğu Al Nassr kulübü oldu.

SADİO MANE AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR

Uzun yıllar Avrupa'da futbol oynayan Sadio Mane'nin, tekrardan Avrupa'ya dönmek istediği öne sürüldü.

2023-2024 yaz transfer sezonunda, Süper Lig devleri dahil olmak üzere birçok farklı takım Senegalli futbolcuyu kadrosuna katmak istemişti. Ancak bu süreçte 32 yaşındaki tecrübeli isim mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı.

Sadio Mane'nin Al Nassr ile 2026 senesine kadar sözleşmesi bulunuyor. Ayrıca piyasa değeri 15 milyon euro.

SÜPER LİG DEVİ MANE TRANSFERİ İÇİN DEVREDE

Sadio Mane'nin Avrupa'da futbol oynamak istediği biliniyor. Bu nedenle Avrupa kulüplerinden gelecek transfer tekliflerini değerlendireceği düşünülüyor. Bu noktada Beşiktaş'ın Senegalli futbolcuyu renklerine katmak için çalışmalarını devam ettirdiği öne sürüldü.

Sadio Mane ve Beşiktaş cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, imzaların atılması ve ocak ayında Senegalli futbolcunun Türkiye'de olması bekleniyor.

MANE'DEN 4 GOL 5 ASİST

Takımını güçlendirmek isteyen birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer alan Senegalli futbolcu, 2024-2025 sezonunda şu ana kadar toplam 11 mücadeleye katıldı.

Sahada 939 dakika süre alan Sadio Mane, 4 gol ve 5 asist ile takımına katkı sağladı.