Ve yeni transfer Cristian Medina! Süper Lig devine güç katmaya geliyor

Yayın Tarihi: 27 Eylül 2024 Cuma 14:51:00

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2024 Cuma 14:51:00

Süper Lig devleri yaz transfer döneminde kadrolarına güçlü isimler kattı. Bunun yanı sıra ara transfer dönemi için hazırlıklar şimdiden başladı. Bir Süper Lig devinin gündemindeki isim ise, Cristian Medina. Ayrıca 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeni adresini Arjantin basını duyurdu. Cristian Medina ile ilgili detaylar haberimizde…

Süper Lig devleri, 2024-2025 sezonuna başlarken güçlü isimleri kadrolarına kattı. Bunun yanı sıra ara transfer dönemi için hazırlıklar şimdiden başladı. Bu noktada Süper Lig devlerinden biri, orta sahasını güçlendirmek için Cristian Medina'yı radarına aldı.

Cristian Medina, halihazırda Arjantin'in Boca Juniors kulübünde forma giyiyor. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun değeri ise, 10 milyon euro.

SÜPER LİG DEVİ CRİSTİAN MEDİNA İÇİN DEVREDE

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, orta sahasını güçlendirmek için Cristian Medina'yı kadrosuna katmak istiyor. Arjantin basınında çıkan iddiaya göre; Süper Lig kulübü Fenerbahçe, Cristian Medina için görüşmede bulundu.

Haberin devamında Boca Juniors ekibinin gelen transfer teklifinde bazı noktalara takıldığı ve müzakerelerin devam ettiği öne sürüldü.

TRANSFERE OLUMLU BAKIYOR

Arjantin basınında yer alan haberde, Cristian Medina'nın Avrupa'da oynama arzusunu mevcut kulübü Boca Juniors'a ilettiği öne sürüldü. Ayrıca 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Süper Lig devlerinden Fenerbahçe transferine olumlu yaklaştığı kaydedildi.

Cristian Medina cephesi ve Fenerbahçe'nin şartlarda anlaşması durumunda, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun ara transfer döneminde Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye katılması bekleniyor.

MEDİNA'DAN 3 GOL 3 ASİST

Cristian Medina, 2023-2024 sezonunda toplam 28 mücadeleye katıldı. Sahada 2.296 dakika süre alan Arjantinli futbolcu, 3 gol ve 3 asist ile takımına katkı sağladı.