Ve yüzyılın transfer çalımı Sadio Mane! Süper Lig'e hayırlı uğurlu olsun

Yayın Tarihi: 11 Eylül 2024 Çarşamba 11:02:00

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2024 Çarşamba 11:02:00

Sadio Mane yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı takımın transfer gündeminde. Ayrıca yıldız futbolcu Süper Lig ekipleri ile de anılıyor. Öte yandan Suudi Arabistan basını, Senegalli futbolcunun yeni adresini duyurdu. Sadio Mane transferinin detayları haberimizde…

Sadio Mane, son zamanlarda Süper Lig ekipleri dahil olmak üzere birçok farklı takım ile anılıyor. Kariyerine Senegal'de başlayan tecrübeli futbolcu, 2011 senesinde Fransa'nın yolunu tutarak Metz'e transfer olmuştu. 2012 yılında ise, 4 milyon euro bonservis bedeli ile Avusturya'nın Salzburg kulübüne katılmıştı.

O iddiaya cevap! Narin'in ağabeyi Baran Güran "iftira" dedi

Başarılı performansı ile kendini gösteren Sadio Mane, 2014 senesinde 23 milyon euro bonservis bedeli ile Southampton takımına katıldı. 2016'da ise, 41.20 milyon euro bonservis bedeli ile Liverpool'a transfer oldu. Devam eden süreçte Bayern Münih forması giyen Senegalli yıldız, 2023 senesinde Cristiano Ronaldo'nun da forma giydiği Al-Nassr'a transfer oldu.

SÜPER LİG EKİPLERİ TRANSFER İÇİN DEVREDE

Halihazırda Al-Nassr forması giyen Senegalli yıldızın 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Öte yandan Suudi Arabistan basını, Sadio Mane'nin yeni adresini duyurdu.

Süper Lig ekipleri, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Bu noktada Süper Lig kulüpleri ile anılan futbolculardan biri, Sadio Mane.

Suudi Arabistan basınında çıkan iddiaya göre; Al-Nassr, Sadio Mane için gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alıyor. Haberin devamında 32 yaşındaki yıldızın Süper Lig'e transfer olabileceği kaydedildi.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan tecrübeli futbolcunun, şartlarda anlaşması durumda Süper Lig'e transfer olması bekleniyor.

SADİO MANE'DEN 19 GOL 11 ASİST

Sadio Mane 2023-2024 sezonunda; Saudi Pro League, AFC Şampiyonlar Ligi, King's Cup, Saudi Super Cup ve AFC ŞL Elemeleri'nde toplam 46 mücadeleye katıldı. 3.951 dakika süre alan Senegalli yıldız, 19 gol ve 11 asist ile takımına katkı sağladı.

Öte yandan birçok farklı takımının transfer gündeminde yer alan Sadio Mane'nin güncel piyasa değeri, 15 milyon euro.