iPhone 7 kullananlar için WhatsApp alarmı! Ne olacak?

Yayın Tarihi: 27 Eylül 2024 Cuma 17:24:00

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2024 Cuma 17:24:00

En popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp'ın yakın zamanda yapacağı yeni güncelleme ile eski cihazlarda çalışmayacağı öne sürüldü. WhatsApp'ın satışa çıktığı sene itibarıyla oldukça eski olan ve kullanıcı sayısı epey fazla olan iPhone 7 modellerinde de de çalışıp çalışmayacağı merak konusu oldu. Peki, iPhone 7 modellerinde WhatsApp kullanılmaya devam edecek mi? İşte detaylar…

GUNES.COM.TR

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde WhatsApp'a gelecek olan yeni güncelleme ile 1 Ekim'den itibaren bazı telefonlarda kullanılamayacağı iddia ediliyordu.

O telefonlar arasında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin yer aldığı söyleniyordu. Oldukça fazla kişi tarafından kullanılan bu telefonlarda WhatsApp'ın kullanılmasının bir sorun oluşturmayacağı belirtildi. Bunun yanı sıra hangi sürümlere sahip olan telefonların WhatsApp kullanılabileceği de açıklandı.

İOS 12 VE ÜZERİNİ DESTEKLEYEN CİHAZLAR KULLANABİLECEK

2016 yılında ülkemizde satışa sunulan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin İOS 15 sürümünde olması sebebiyle WhatsApp kullanım aşamalarında herhangi bir sorun teşkil etmeyeceği açıklandı. Ayrıca WhatsApp'ın İOS 12 ve üzeri cihazlarda çalışmaya devam edeceği belirtildi.