The Times önerdi! Fethiye dünyada en 11 arasında!

Yayın Tarihi: 14 Eylül 2024 Cumartesi 21:32:00

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2024 Cumartesi 21:32:00

İngiliz The Times gazetesi, 'Ekim ayında Dünya'da tatil yapılacak en iyi 11 yer' arasında Muğla'nın Fethiye ilçesini üçüncü sırada gösterdi.

Fethiye'nin "Türk Rivierası" diye adlandırılan tatil beldesi için "Aileler için kusursuz bir seçenek" denildi.

AVUSTRALYA BİRİNCİ SIRADA

The Times, okurlarına 2024'ün ekim ayında tatil için en iyi 11 adresin listesini hazırladı. Listenin Emma Thomson imzalı giriş yazısında Ekim tatili için 5 kıta Asya, Avrupa, Afrika, Amerika ve Avustralya'dan, 11 ülkenin 11 tatil merkezi tavsiye edildi.

Liste sırasıyla şöyle: Exmouth, Western (Avustralya), İbiza (İspanya), Fethiye (Türkiye), Malta, Zanzibar (Tanzanya), Goa (Hindistan) Cape Town (Güney Afrika), Algarve (Portekiz), Jamaika, Crete (yunanistan) ve Sayulita (Meksika)

KELEBEKLER VADİSİ'Nİ GÖRÜN

Açıklama kısmında, Fethiye'nin "Türk Rivierası" diye adlandırılan Ege ve Akdeniz arasında kalan kısmın ana merkezi olduğu belirtilerek, "Aileler için kusursuz bir seçenektir" ifadesine yer verildi. Fethiye'ye gideceklere şu sözlerle aktiviteler önerildi: "Bölgenin çam ormanlarıyla kaplı dağlarını bisikletle keşfetmek, muhteşem Ölüdeniz plajının ve mavi lagünün geniş kumsallarında dinlenmek, tekne turuyla Kelebekler Vadisi'ni keşfetmek için burayı bir üs olarak kullanın" denildi.