İstanbul'daki trafik kazasında ölüme sebep olan Cihantimur'a ait ses kaydı ortaya çıktı! "Benim hayatım bitti"

Yayın Tarihi: 09 Ekim 2024 Çarşamba 09:30:00

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2024 Çarşamba 09:30:00

İstanbul'daki ölümlü kazada yeni gelişme: Timur Cihantimur'a ait ses kaydı çıktı. Trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'a ait bir ses kaydı ortaya çıktı. Kazadan sonra aracın otomatik olarak 112'yi aradığı ancak Cihantimur'un acil servis personeline cevap vermediği anlaşıldı.

İstanbul'daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan ve ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'a ait bir ses kaydı ortaya çıktı. Cihantimur'un aracı kazadan sonra otomatik olarak 112'yi aradı. Ancak Cihantimur acil servis personeline cevap vermedi. Onun yerine Adem adlı biriyle konuşması duyuldu. Cihantimur, "Benim hayatım bitti" dedi.

İstanbul'daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olmuştu. Kazadan sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçmıştı. Timur Cihantimur'un kaza sonrasına acil durum ekipleriyle yaptığı telefon görüşmesi ortaya çıktı.

ACİL DURUM EKİPLERİYLE KONUŞMADI

Acil travma ekibi: Alo. Kaza mı yaptınız. Beni duyabiliyor musunuz? Alo.

Cihantimur'un aracı kazadan hemen sonra otomatik olarak 112 acil servisi aradı. Ancak Cihantimur telefondaki personele cevap vermedi. Onun yerine Adem adlı biriyle konuştuğu duyuldu.

"HEMEN GEL, HAYATIM BİTTİ"

Timur Cihantimur: Adem Ağabey yolda çok kötü kaza yaptım. Lütfen gel, lütfen gel. Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel.

OĞUZ MURAT ACİ CAN VERMİŞTİ

Eyüpsultan'da 1 Mart'ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmıştı. Yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken, aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki ATV'lere çarpmıştı. Yaralanan 5 kişiden Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti.

Eylül ayında özel bilirkişi raporu yayınlandı.

ACİ YÜZDE 75 KUSURLU BULUNTU

Aci, ATV araçlarının yol kenarında durması, ışıklı tabelalarla ikaz edilmemesi ve o saatte karayolunun kenarında bulunması nedeniyle yüzde 75 kusurlu bulundu.

Cihantimur'un ise ehliyetsiz ve yüksek hızda araba kullanmak nedeniyle yüzde 25 kusurlu bulunduğu açıklandı.

Cihantimur ve annesi Eylem Tok hala ABD'de tutuklu yargılanıyor.