Ve yüzyılın transfer çalımı Neymar! Resmen imzayı atıyor

Yayın Tarihi: 09 Ekim 2024 Çarşamba 13:52:00

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2024 Çarşamba 13:52:00

Neymar, 2023 senesinde Fransa'nın PSG takımından Suudi Arabistan'ın Al Hilal ekibine transfer oldu. Yaşadığı sakatlık sebebi ile beklentilerin altında kalan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Al Hilal'den ayrılmaya hazırlanıyor. Neymar'ın yeni adresini ise İspanyol basını duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Kariyerine Brezilya'da başlayan Neymar, 2013 senesinde 88 milyon euro bonservis bedeli ile İspanya'nın Barcelona takımına transfer oldu. 2017 senesinde ise Fransa'nın yolunu tuttu ve PSG'ye katıldı.

Barcelona'dan PSG'ye 222 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Neymar, PSG'den Al Hilal'e 2023 senesinde 90 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. Ancak yaşadığı sakatlık sebebi ile Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de beklentilerin altında kaldı.

BARCELONA NEYMAR TRANSFERİ İÇİN DEVREDE

Neymar'ın güncel piyasa değeri 30 milyon euro. Kadrosunu güçlendirmek isteyen pek çok takım ise, Brezilyalı futbolcuyu transfer etmek istiyor. Ayrıca Barcelona'nın bir adım önde olduğu öne sürüldü.

İspanyol basınında çıkan iddiaya göre; Barcelona, Neymar'ı kadrosuna katmak istiyor. Haberin devamında Brezilyalı futbolcunun Barcelona'ya imza atmasının çok önemli olduğu belirtildi. Ayrıca yönetimin de bu transferi desteklediği öne sürüldü.

Neymar ve Barcelona cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Katalan devine imza atması bekleniyor.

NEYMAR AL HİLAL'DE NE YAPTI?

Neymar, 2023 senesinde Al Hilal'e transfer oldu. Ancak 2023-2024 sezonunda sakatlık nedeni ile sadece 5 mücadeleye katıldı.

Sahada 386 dakika süre alan Brezilyalı futbolcu, 1 gol ve 3 asist ile takımına katkı sağladı.