İlk ders zili çaldı! Bakan Tekin: Başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum

Yayın Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 10:18:00

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 10:18:00

Okullar açıldı, ilk ders zili çaldı. Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Yaklaşık 20 milyona yakın öğrencimiz heyecanla okullarına geldi. Çocuklarımıza, gençlerimize hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum" dedi.

Yaz tatili bitti, okullar açıldı, 20 milyon öğrenci bugün dersbaşı yaptı. İstanbul'da ilk zil ise saat 10.00'da çaldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2024-2025 eğitim öğretim yılı açılışı dolayısıyla Arjantin İlkokulu'nda düzenlenen törende konuştu.

"BAŞARILI BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEMENNİ EDİYORUM"

Bakan Tekin konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık 20 milyona yakın öğrencimiz heyecanla okullarına geldi. Çocuklarımıza, gençlerimize hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum. Aynı şekilde onları bize emanet eden velilerimize, ebeveynlerimize de başarı ve kolaylıklar temenni ediyorum. Ve tabii ki ailelerinden çocuklarını, evlatlarını, gençlerini emanet alan öğretmen arkadaşlarımıza, idareci arkadaşlarımıza da Allah'tan kolaylık temenni ediyorum. İnşallah hep beraber güzel, başarılı ve hayırlı bir eğitim öğretim yılını tamamlamış oluruz."

"KOCAMAN BİR AİLE OLARAK BU HEYECANI HEP BERABER YAŞIYORUZ"

"Biraz önce de söyledim yaklaşık 20 milyon öğrencimiz var. Türkiye genelinde baktığımızda 750 bininin üzerinde dersliğimiz var ve 1 milyon 250 binin üzerinde öğretmen arkadaşımızla eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Kocaman bir aileyiz öyle düşünüyoruz. Öğretmen arkadaşlarımız, idareci arkadaşlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz, çocuklarımızın yakınları hepsini düşündüğümüzde aslında 86 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı hep beraber eğitim öğretim süreçlerini yakından takip eden bir kocaman bir aile olarak bu heyecanı hep beraber yaşıyoruz."

"HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

"Tekrar çocuklarımızın, gençlerimize, öğretmenlerimize, ebeveynlerimize, milletimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum."

Okul çantası hazırlarken dikkat!

Okul kaygısını güvenle yenin!

Okul heyecanını hastalık bölmesin!