Ve resmen açıklandı! 65 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak…

Yayın Tarihi: 20 Eylül 2024 Cuma 12:01:00

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2024 Cuma 12:01:00

Memur alımı ilanları binlerce vatandaş tarafından sık sık takip ediliyor. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve çeşitli kamu kurumları zaman zaman KPSS puanı ile personel alımı ilanlarını duyuruyor. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 65 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağını açıkladı. Memur alımı ile ilgili detaylar haberimizde…

KPSS sınavına her yıl binlerce vatandaş katılıyor. Çünkü yeni mezun olan ve özel sektörde çalışmak istemeyen birçok insan, KPSS puanına uygun memur ve sözleşmeli personel alımı ilanlarına başvuru yapıyor. Öte yandan düşük KPSS puanı ile ilan açan kamu kurumları, hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 65 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Peki, pozisyon ve başvuru şartları nedir?

65 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, en az 65 KPSS taban puanı ve bazı şartları taşımak kaydı ile toplam 133 zabıta memuru alımı yapılacağını resmen açıkladı.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan memur alımı ilanına başvurular, 3 Ekim 2024 tarihinde başlayacak. Başvuru yapacaklar için son başvuru tarih, 11 Ekim 2024.

Duyurulan memur alımı ilanında, başvuruların şahsen yapılacağı ve posta veya diğer şekilde yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği belirtildi.

En az 65 KPSS puanı ile başvuru yapılabilecek memur alımı ilanında, eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvuruların değerlendirilmeye alınmayacağı açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan memur alımı ilanında, başvuru yapacak adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Ek olarak memur alımı ilanına başvuracak adayların, istenilen belgeleri belirtilen sürede eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan KPSS ile memur alımı ilanı hakkındaki detaylı bilgi aşağıda bulunuyor.