20 yıl sonra gelen aşkta mutsuz son... Jennifer Lopez Ben Affleck'e boşanma davası açtı

Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 12:04:00

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 12:04:00

İlişkilerine uzun yıllar sonra ikinci bir şans veren Jennifer Lopez ile Ben Affleck evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor. Jennifer Lopez'in Ben Affleck'e boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

Aşkları 2003 yılında başlayan Jennifer Lopez ile Ben Affleck çifti 2004 yılında ilişkilerini noktaladı. Neredeyse 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Ben Affleck ile Jennifer Lopez, Temmuz 2022'de Las Vegas'ta resmen dünyaevine girdi ve ertesi ay Georgia'da daha büyük bir düğün töreni düzenledi.

Ancak evliliklerindeki krizi aşamayan ünlü çiftten Lopez, hamlede bulundu.

Angelina Jolie'nin kızı Shiloh dediğini yaptı... Brad Pitt'in soyadını kullanmayı bıraktı

JENNIFER LOPEZ BEN AFFLECK'E BOŞANMA DAVASI AÇTI

BBC'de yer alan habere göre; Lopez, Salı günü Los Angeles İlçe Yüksek Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Davaya ilişkin mahkeme dosyasında Lopez'in veya avukatının, Affleck'e evliliklerini feshetme dilekçesinin bir kopyasını bildirmesi gerektiği belirtiliyor.

Medyada yer alan haberlere göre, soyadını yasal olarak Affleck olarak değiştiren Lopez, boşanma davası dilekçesinde evlilik öncesi sözleşmenin ayrıntılarını belirtmedi. Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne davayla ilgili sunulan belgede, 55 yaşındaki Lopez ile 52 yaşındaki Affleck'in güncel gelirleri, giderleri, mülkleri ve borçları da dahil olmak üzere mali bilgileri paylaşmaları gerektiği belirtiliyor.

Aralarındaki anlaşma ortaya çıktı

Belgede, her ikisinin de "davanızdaki tüm mali konular hakkında nihai bir anlaşmaya varılıncaya kadar" mali durumlarında meydana gelen değişiklikleri ifşa etmekle yükümlü olduğu belirtiliyor.

Mahkeme Lopez'e mali beyanını sunması için 60 gün süre verdi, Affleck'e de bilgilerini sunduktan sonra aynısını yapması için 60 gün daha süre tanındı. Başvuruda, mali bilgileri bildirmemenin veya güncellememenin mahkeme tarafından yaptırım uygulanmasıyla sonuçlanabileceği belirtiliyor.

Dilan Polat'ın arabasını görenler inanamadı! Herkes aynı yorumu yaptı: Nereden nereye

Tarık Emir Tekin'den Yalı Çapkını'na veda! İlk ağızdan açıkladı