Dilan Çıtak'ın annesi 'dükkan' haberlerini yalanladı! İbrahim Tatlıses'ten imalı paylaşım gecikmedi

Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 13:28:00

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 13:28:00

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'e dükkan aldığı haberlerini Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak yalanladı. İbrahim Tatlıses'ten ise imalı bir paylaşım geldi. Ünlü türkücü, "Derya Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki bana, 'Baba bunlarla muhatap olma. Şimdi Tuğçe Hanım sana bir kahve yapsın için yan yana, bak keyfine'" paylaşımında bulundu.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında sular durulmuyor. İbrahim Tatlıses'in kızına dükkan aldığı haberlerini Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak, yalanladı.

IŞIL ÇITAK KONUŞTU: DÜKKANLARIN HEPSİ KİRALIK

'Beyaz Magazin' programına katılan Işıl Çıtak, ''Dükkanların hepsi kiralık. Sadece Bodrum'daki evi verdi. Dilan'ın düğününü de yapmadı. 5'te 1'i kadar yardımda bulundu'' dedi.

İBRAHİM TATLISES: O DÜĞÜNÜ BEN YAPMADIYSAM, KİM YAPTI?

Bunun üzerine telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses, "O düğünü ben yapmadıysam, kim yaptı? Anne-kız çok güzel yalan atıyorsunuz'' dedi.

İBRAHİM TATLISES'TEN İMALI PAYLAŞIM

İbrahim Tatlıses, ardından yardımcısı Tuğçe Korkmaz ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşıp imalı paylaşımda bulundu.

İbrahim Tatlıses, paylaşımına ''Derya Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki bana; 'Baba bunlarla muhatap olma. Şimdi Tuğçe Hanım sana bir kahve yapsın için yan yana, bak keyfine'' notunu yazdı.

"BEBEK GİBİ BAKIYORUM"

Tatlıses'in yardımcısı Tuğçe Korkmaz, "İbrahim Bey'e bebek gibi bakıyorum. Kendisiyle hiçbir özel yakınlığım yoktur" dedi.