'Güneş' doğuyor

Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi 20:47:00

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi 20:47:00

Popçu Atiye, 3. kez anne olmaya hazırlanıyor. Müzik yönetmeni olan Erol Sebebci ile mutlu evliliğinden iki kızı bulunan Atiye, sahne aldığı mekanda hamile olduğunu söyledi. Şarkıcı mavi elbisesiyle belirginleşen göbeğini saklamadı. Yaklaşık 2 saate yakın sahnede kalan Atiye, şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. Sahnede ‘Çocukken çok sevdiğim şarkıları şimdi söyleyeceğim' diyen Atiye, Tarkan, Kenan Doğulu ve Mustafa Sandal'ın hitlerini yorumladı.

Müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden Güneş, yeni teklisi "Klişe Masallar" ile dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Daha önceki çalışmalarıyla milyonlarca dinlenme elde eden Güneş, son çıkardığı "Otoban" teklisinin ardından, 20 Eylül'de Sony Music Türkiye etiketiyle "Klişe Masallar"ı tüm dijital platformlarda yayımlayacak.

Söz ve müziği tamamen Güneş'e ait olan şarkının prodüktörlüğünü TRVMEN ve Berkin Laleli üstlenirken, şarkının mix & mastering çalışmaları Gökhan Güler tarafından gerçekleştirildi.

Yeni teklisiyle müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Güneş, etkileyici sözleri ve benzersiz müzikal tarzıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.