5 ayda 21 kilo vermişti! Metin Arolat yanlış diyet kurbanı mı?

Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi 21:42:00

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi 21:42:00

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat sahnede geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Metin Arolat'ın yakın arkadaşı Demet Sağıroğlu "Yine rejim yapıyormuş, herhalde kalbi kaldırmadı" sözleriyle dikkat çekti. Sahnede fenalaşarak yaşamını yitiren Metin Arolat'ın ise daha önce katıldığı bir programda uyguladığı diyetle ilgili verdiği bilgiler tekrar gündeme geldi. Peki Metin Arolat yanlış diyet kurbanı mı oldu? İşte detaylar…

Yönetmen ve şarkıcı Metin Arolat, geçtiğimiz günlerde İstanbul Kozyatağı'nda bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı Metin Arolat, şarkı söylerken bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Kalp masajı yapılan Arolat, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcı Arolat yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı, yaşamını yitirdi.

DEMET SAĞIROĞLU: YİNE DİYET YAPIYORMUŞ

Metin Arolat'ın hayatını kaybetmesi sonrası hastaneye koşan en yakın arkadaşı sanatçı Demet Sağıroğlu, Metin Arolat'ın rejim yaptığını ve bu yüzden kalbinin dayanmadığını belirtmişti. Demet Sağıroğlu gazetecilere yaptığı açıklamada "Çok yakın arkadaşımdı. Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı" açıklamalarında bulundu.

METİN AROLAT YANLIŞ DİYET KURBANI MI OLDU?

Demet Sağıroğlu'nun açıklamalarının ardından kilo verme konusunda yıllardır farklı diyet yöntemleri deneyen Metin Arolat'ın geçmişe dair paylaşımları gün yüzüne çıktı. Peki Metin Arolat yanlış diyet kurbanı mı oldu? Detaylar...

2019 YILINDA VERDİĞİ KİLOLARLA DEĞİŞİMİ KONUŞULMUŞTU

Metin Arolat'ın ölümünde uyguladığı rejimin etkisinin olup olmadığı birçok insan tarafından merak ediliyor. Sanatçının diyetle dönüştüğü 2019 yılında verdiği kilolarla fiziksel değişimi çok konuşulmuştu.

METİN AROLAT 5 AYDA 21 KİLO VERMİŞTİ

Usta sanatçı Metin Arolat bir paylaşımında "Yağ mağ aldırmadan, mide ameliyatı mameliyatı olmadan sadece güvendiğin, bilen birinin tavsiyelerine uyarak 4,5- 5 ay arası '21'inci kiloyu verme mutluluğu' diye çoktan unuttuğum bir şey varmış" ifadelerine yer vermişti.

DİYETLE 21 KİLO VERMİŞTİ

Öte yandan 2.Sayfa programına konuk olan Metin Arolat, nasıl kilo verdiğini ve uyguladığı diyeti şu sözlerle anlatmıştı:

"98 kilo olarak diyete başladım, şu anda 78 kiloyum. Çok güzel eğittim kendimi. Haşlanmış iki yumurta ile güne başlıyorum ve acıktıkça su içiyorum. İlk bir hafta çok önemli. Bir hafta açlığa dayanıyorsunuz ondan sonra da acıkmamaya başlıyorsunuz."

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Usta sanatço Metin Arolat'ın cenazesi yarın Teşvikiye Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınacak. Arolat'ın cenaze namazı sonrası memleketi İzmir'e gönderileceği öğrenildi. Arolat için İzmir'de de pazartesi günü Hacımustafa Beşikçioğlu Camii'nde öğlen namazının ardından cenaze namazı kılınacağı ve ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedileceği bilgisi kaydedildi.