Kızı için yardım çığlığıyla gündeme gelmişti! Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul'dan uyuşturucuyla mücadele çağrısı

Yayın Tarihi: 28 Ekim 2024 Pazartesi 16:57:00

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2024 Pazartesi 16:57:00

Esra Elönü ile Arafta Sorular'a konuk olan sanatçı Umut Akyürek ve sanatçı Oktay Ertuğrul, uyuşturucu tacirlerinin gençleri nasıl tuzağa düşürdüğünü, bizzat görmüş, yaşamış birileri olarak deneyimlerini anlattılar.

Arafta Sorular'ın konuğu sanatçı Umut Akyürek ve sanatçı Oktay Ertuğrul oldu. Uyuşturucu tacirlerinin gençleri nasıl tuzağa düşürdüğünü, bizzat görmüş yaşamış olarak deneyimlerini anlattılar. Kızı için yardım çığlığıyla gündeme gelen Umut Akyürek anne-babalara seslendi.

Arafta Sorular'ın konuğu sanatçı Umut Akyürek ve sanatçı Oktay Ertuğrul oldu.

"FARKINDALIK OLUŞTURMALIYIZ"

Kızını uyuşturucu illetinden kurtarmak için yardım çığlığıyla gündeme gelen Umut Akyürek farkındalık oluşturmak istediğini söyledi.

"Toplumun her kesiminden ailenin çocukları maddeye düşmüş olabiliyor. Profesörden tutun mahalledeki bakkalın evladına kadar bu madde bulunabiliyor."

"GENÇLERİ HEDEF ALIYORLAR"

Esra Elönü'nün sorularını cevaplayan sanatçı Oktay Ertuğrul, uyuşturucu illetiyle mücadelenin zorluklarını anlattı. Özellikle gençlerin sistemli olarak hedef alındığını söyledi.

"Gençlerimize yönelik saldırı var. Türkiye'nin güçlü olduğunu gören devletlerin hedefinde gençlerimizde var."

Programda özellikle uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara çağrı yapan şarkı ve sanatsal çalışmalar konusunda uyarılar paylaşıldı. Anne-babaların çocuklarıyla yakın iletişim içinde olması tavsiye edildi.