Özcan Deniz eşi Samar Dadgar'ı suçlayan kardeşi Yurda Güler'le ipleri kopardı!

Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 17:01:00

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 17:01:00

Özcan Deniz kardeşleriyle ipleri kopardı. Önce ağabeyiyle sorun yaşayan Özcan Deniz, şimdi de kız kardeşi Yurda Güler'le karşı karşıya geldi. Yurda Güler ağabeyi Özcan Deniz'e sert sözler kullanırken, Özcan Deniz'in karşılığıysa merak uyandırdı.

Özcan Deniz ile kardeşleri arasındaki sular durulmuyor. İlk olarak ağabeyi ile tartışma yaşayan Özcan Deniz, şimdi de kız kardeşi Yurda Güler'le karşı karşıya geldi. Ağabeyi Özcan Deniz'in paylaşımlarından sonra Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan Yurda Güler, gelinleri Samar Dadgar'ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Ağabeyi Özcan Deniz'i karşısına alan Güler, "Ağabeyim Özcan Deniz'in 'Ailemle bağım kalmamıştır maddi manevi bana zarar veriyorlar2 cümlesi tüm aileye gelen bir itham olduğundan ben kendimle alakalı olan kısım için bir açıklama gereği hissettim. Ağabeyimin benim ve eşimin yıllardır dişimle ve tırnağımızla kurduğumuz işimizin ve yuvamızın, temelinden çatısına kadar tek bir tuğla koymadığını belirtmek isterim... İşin aslı şudur ki: Birinci evliliği bitmeden İran'dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik, daha da detayına onu yaralamamak için girmeyeceğim." dedi.

Gelinlerini suçlayan ve ağabeyinin günün sonunda üzülen taraf olacağını söyleyen Yurda Güler'e, ağabeyinden jet hızında cevap geldi.

Kardeşinin paylaşımına sinirlenen ağabey Deniz, "Evet Yurda Hanım! Akşamı bekle birtanem" dedi.