Ünlülerden bağış çağrısı! "Sayende bir hayat kurtulabilir"

Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2024 Pazar 12:57:00

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2024 Pazar 12:57:00

Ünlü oyuncular, yaz aylarında mevsimsel olarak düşen kan bağışları nedeniyle azalan stok seviyesine dikkat çekmek amacıyla Türk Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek çağrısı yaptı.

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

Oyuncular Didem Balçın, Gülsim Ali, Murat Aygen, İlker Aksum, Hüseyin Avni Danyal, Altan Gördüm, Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu kan bağışında bulunarak Türk Kızılay'ın yürüttüğü 'Birbirimize Candan Bağlıyız' kampanyasına destek verdi. Sağlık Bakanlığı tarafından 18 bölge kan merkezi, 69 kan bağış merkezi, 300'den fazla mobil ve sabit ekiple kan bağışı çalışmalarının yanı sıra Türkiye'nin kan ihtiyacının tamamını gönüllü bağışçılardan sağlamak üzere 'Birbirimize Candan Bağlıyız' kampanyası yürütülüyor.

Emir Benderlioğlu- Ceren Benderlioğlu

SENDE BAĞIŞ YAP

Kızılay Kan Merkezi'nde kan bağışında bulunan Balçın, "Kızılay'a kan bağışı yapmak çok önemli" dedi. Altan Gördüm ise, "Lütfen siz de 'Zaten bulunur' diye düşünmeyin, kan bağışında bulunun" diye konuştu. Emir ve Ceren Benderlioğlu çifti, "Haydi sen de en yakınındaki Kızılay Kan Merkezi'ne git ve bağışını yap. Yaz tatiline çıkmadan bunu yapman çok önemli" dedi Murat Aygen ise, "Yarım litre kan vererek 3 kişinin hayatını kurtarabilirsiniz. Senin sayende bir hayat kurtulabilir. En az bir hayat" dedi.

Didem Balçın

Altan Gördüm

İlker Aksum

Gülsim Ali