Ve belli oldu! Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi geri dönüyor

Yayın Tarihi: 19 Ekim 2024 Cumartesi 15:24:00

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2024 Cumartesi 15:24:00

Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği 'Pusat' rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Görkem Sevindik TRT'nin dijital platformu tabii'nin yeni orijinal dizisi "Kız Babası" ile ekranlara geri dönüyor. Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi Görkem Sevindik, bu diziyle mafya babalığından kız babalığına geçiş yapacak. Bu eğlenceli yapımda Sevindik, mafya babalığından kız babalığına geçiş yapan Şahin karakterini canlandıracak.

Kurtlar Vadisi'nin Pusat'ı Görkem Sevindik, ekranlara geri dönüyor. Ünlü oyuncu, "Kurtlar Vadisi" ile tanınan Pusat karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Şimdi ise TRT'nin dijital platformu tabii'nin yeni dizisi Kız Babası ile ekranlara dönüyor. Başrollerini Görkem Sevindik ve Gülper Özdemir'in paylaştığı dizide, bir suç örgütü liderinin hayatından uzaklaşarak kızının yaşamına adım atan Şahin'in eğlenceli hikayesi anlatılıyor.

MAFYA BABALIĞINDAN KIZ BABALIĞINA GEÇİŞ

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Pusat karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Uzun bir aradan sonra, Sevindik, TRT'nin dijital platformu tabii'nin yeni orijinal yapımı Kız Babası ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bu yapımda, Kurtlar Vadisi'nde oynadığı mafya babalığı yerine kız babalığını seçen Şahin karakterine hayat verecek. Şahin'in, suç dünyasından sıyrılıp kızının hayatına adım atmasıyla başlayan bu komedi-drama, izleyicilere keyifli bir hikaye sunacak.

KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE İSMİYDİ

Görkem Sevindik, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Pusat karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

Ünlü oyuncu; Kurtlar Vadisi Pusu, Erkek Severse, Ateş Kuşları, Bandirma Füze Kulübü, Kahraman Babam, Kalbim Seni Seçti, Ramo, Söz VE Mavera: Hace Ahmed Yesevi gibi yapımlarda rol aldı.

'KIZ BABASI' DİZİNİN KADROSU VE KONUSU

Kız Babası, başrollerinde Görkem Sevindik ve Gülper Özdemir'i buluşturuyor. Dada önce Kurtlar Vadisi'nde mafya babasını canlandıran Sevindik, bu dizide suç dünyasında büyük bir isim olan Şahin, uzun yıllar önce ayrıldığı eşi Reyhan'dan bir kız çocuğu olduğunu öğrenir. Mafya dünyasını ardında bırakıp kızının peşinden bir kasabaya yerleşen Şahin'in bu yeni hayatındaki maceralarını anlatan dizi, eğlenceli ve dokunaklı bir hikayeye sahip.

Dizide, Şahin ile Reyhan'ın kızı Gülce'yi genç yetenek Almina Keskin canlandırıyor. Şahin'in hayatını değiştiren bu küçük kız, dizinin merkezinde yer alacak. Oyuncu kadrosunda ayrıca Binnur Şerbetçioğlu, Hakan Bilgin, Hasan Küçükçetin, Burcu Altın Deprem ve Cengiz Küçükayvaz gibi isimler de yer alıyor.

Yönetmen Cüneyt İnay'dan Eğlenceli Bir Yapım Dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Cüneyt İnay üstleniyor. Suç dünyasından uzaklaşarak yeni bir hayata başlama hikayesi, mizahi unsurlar ve dramla harmanlanarak izleyiciye sunulacak. Kız Babası, yakında TRT tabii'de yayınlanacak ve merakla bekleniyor.