Zuhal Topal'la Yemekteyiz ekranlara geri dönüyor! Yeni ödülü duyanın dudağı uçukladı

Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2024 Cuma 16:31:00

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2024 Cuma 16:31:00

TV8 ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz programı için geri sayım başladı. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Yemekteyiz'in yayınlanan yeni sezon fragmanında ünlü sunucu Zühal Topal, programın ödülünü açıkladı. İşte çok merak edilen yeni Yemekteyiz ödülü…

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Yemekteyiz programı geçtiğimiz aylarda sezon finali yaptı. Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz programı, sadece yemek eleştirileriyle değil aynı zamanda kavgalarıyla da sık sık gündemde yerini koruyordu. Adeta her bölümü ile sosyal medyaya bomba gibi düşen Yemekteyiz programından yeni haber geldi.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ'İN YENİ ÖDÜLÜ BELLİ OLDU

Tam gaz yeni sezon hazırlıkları devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtımda ünlü sunucu Zuhal Topal herkesin merakla beklediği büyük ödülü açıkladı.

YEMEKTEYİZ'İN YENİ ÖDÜLÜ 150 BİN TL

Yemekteyiz programının yeni sezon bölümlerinde yer alan ve birinci seçilen yarışmacılar tam tamına 150 bin TL ödül kazanacaklar. Büyük ödülün açıklanmasının ardından herkes tarafından yeni sezon bölümlerinde neler yaşanacak merak konusu oldu.