Kızıl Goncalar 23. Bölüm 2. Fragmanı! Cüneyd, Zeynep'i hatırlıyor!

Yayın Tarihi: 17 Ekim 2024 Perşembe 10:45:00

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024 Perşembe 10:45:00

Now'ın sevilen dizisi Kızıl Goncalar 23. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Özcan Deniz,Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Mert Turak ve Tolga Tekin'in kadrosunda buluştuğu dizide kendini Levent sanan Cüneyd sinir krizi geçiyor. Cüneyd'i bu kadar sinirlendiren ve üzen şey ne? Cüneyd, Zeynep'i hatırladı mı?

Kızıl Goncalar 23. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin soluksuz takip ettiği dizide bu hafta Levent küçük balık hikayesini Cüneyd'e anlatarak, Zeynep'i hatırlamasını sağlayacak. Vahit ise Levent'e kısasa kısas yapacak. İşte Kızıl Goncalar 23. Bölüm 2. Fragmanı...

KIZIL GONCALAR 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI


22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meryem, derin komasından Mira'nın gerçeği öğrenmesiyle uyanır. Mira, yaşadığı olayların ağırlığı altında ezilir ve onu tanımayan tek kişiyle dertleşmek için yola çıkar. Diğer yandan, Zeynep, Mira'nın Cüneyd'in yerini sakladığını öğrenir ve bu ihanet karşısında yıkılır. Cüneyd, kafasında beliren parçaları birleştirmeye çalışırken, Vahid'in aradığı kitap onu Lokman ile Cüneyd'e yaklaştırmaktadır.

Kevser'in Sadi ile evlendirilecek olması, Hasna'yı çileden çıkarırken, Zeynep'i koruyan yalanın da ortaya çıkma riski belirmiştir. Kevser'in Sadi ile evlenmesiyle birlikte yeni doğum yaptığı anlaşılırsa, bu durum hem onu hem de Zeynep'i zor bir duruma sokacaktır.

Meryem, tutsak gördüğü Zeynep'in acısıyla dertleşirken, bir yandan da Mira ile bir bağ kurmaya çalışır; ancak Mira ona yüz çevirir. Levent, Meryem'in hapse girmesini engellemek için plan yaparken, kaybolan Mira'yı aramaya da koyulur ve Zeynep gibi beklemediği bir anda Cüneyd'i karşısında bulur. Mira, kabullenmekte zorlandığı Meryem'in karşısına acımasız bir teklifle çıkarken, Meryem'in özgürlüğünü tehlikeye atmak istemeyen Vahid, bu durumu ortadan kaldırmak için Levent'e olan kıskançlığını kullandığı Naim'i görevlendirir.