Kızılcık Şerbeti'nde çarşı pazar karıştı! 2 isim birden gidiyor

Yayın Tarihi: 28 Ekim 2024 Pazartesi 12:08:00

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2024 Pazartesi 12:08:00

Cuma günleri izleyicisiyle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinden iki oyuncunun ayrılma kararı iddiaları kulislere bomba gibi düştü. Bu beklenmedik gelişme, dizinin hayranları arasında büyük merak uyandırdı. Yeni sezonda hikayeye katılacak yeni yüzlerin dizide nasıl bir etki yaratacağı ise şimdiden heyecanla bekleniyor.

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nden iki oyuncunun ayrılacağı konuşuluyor. Kadroda yapılacak bu değişikliklerin dizinin ilerleyen bölümlerine nasıl yansıyacağı, izleyiciler arasında merak konusu oldu.

İKİ İSİM AYRILIYOR

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde iki ünlü oyuncunun ayrılacağı konuşuluyor. İddiaya göre, diziye ikinci sezonda katılan Kaan Taşaner ve üçüncü sezonda ekibe dahil olan Şebnem Dönmez, yapımdan ayrılacak. Hikayeye olan katkılarıyla izleyicinin dikkatini çeken iki oyuncunun ayrılışı, dizide önemli değişikliklere yol açacak gibi görünüyor.

YENİ BÖLÜM İÇİN GERİ SAYIM

Senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği dizinin 74. bölümünden yeni bir fragman da yayınlandı. Bu yeni fragman, dizinin hayranlarında hem heyecan hem de merak uyandırdı. 1 Kasım Cuma günü yayınlanacak yeni bölüm, Kaan Taşaner ve Şebnem Dönmez'in sahneleriyle mi yoksa hikâyeye yansıyan değişikliklerle mi dolu olacak, bu sorunun cevabı izleyicileri ekran başına toplayacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Kızılcık Şerbeti ekibine her sezon katılan yeni yüzler, hikayeyi güçlendirirken, ayrılıklar da dizinin gidişatını farklı bir yöne çekiyor. Kaan Taşaner ve Şebnem Dönmez'in yokluğu, hikayeye nasıl bir etki yapacak, izleyici bunu merakla bekliyor.

Kızılcık Şerbeti finalinde kimin öleceği belli oldu!