Barcelona - Bayern Münih maçı saat kaçta? Barcelona maçı canlı izle

Yayın Tarihi: 23 Ekim 2024 Çarşamba 13:58:00

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2024 Çarşamba 13:58:00

Barcelona - Bayern Münih maçı saat kaçta? ve Barcelona maçı canlı izle aratması, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün Katalan devi, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı için Alman temsilcisini konuk edecek. Öte yandan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya rakip olduğu son 13 karşılaşmanın 10'unu kazandı. Peki, karşılaşma saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Barcelona - Bayern Münih maçı saat kaçta? ve Bayern Münih - Barcelona maçı canlı izle aratması, Google üzerinden pek çok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün iki takım, UEFA Şampiyonlar Ligi için karşı karşıya gelecek.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE HEDEF 3 PUAN

Bayern Münih bu sezon, Dinamo Zagreb karşılamasında rakibini 9-2 mağlup etmeyi başardı. Bunun yanı sıra Aston Villa karşısında tek farkla kaybetti.

Barcelona ise, Monaco deplasmanında mağlup oldu. İkinci maçında ise, Young Boys takımına karşı 5-0 galip geldi.

Kritik mücadele öncesinde Katalan devinde; Lewandowski, Rapinha, Lamine Yamal, Pedri ve Torre gibi futbolcular dikkat çekiyor. Alman temsilcisinde ise gözler; Harry Kane, Michael Olise, Jamal Musiala gibi futbolcularda.

Mücadeleyi kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu ise, Bayern Münih - Barcelona maçı canlı izle ve Barcelona - Bayern Münih maçı saat kaçta? aratmalarını Google üzerinden araştırıyor.

Peki, Barcelona - Bayern Münih maçı saat kaçta? ve Barcelona maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?

BARCELONA - BAYERN MÜNİH MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Barcelona - Bayern Münih maçı, 23 Ekim Perşembe günü (bugün) saat 22.00'da başlayacak.

Karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek.

Barcelona - Bayern Münih maçını canlı izlemek isteyenler, tabii Spor ekranlarından seyredebilecekler.

İLK 11'LER BELLİ OLDU MU?

Bayern Münih - Barcelona maçı canlı izle aratmasını Google üzerinden araştıran birçok futbol tutkunu, Barcelona - Bayern Münih ilk 11'lerini de merak ediyor. Peki, ilk 11'ler belli oldu mu?

Barcelona - Bayern Münih ilk 11'leri henüz belli olmadı. Muhtemel 11'ler ise aşağıda yer alıyor.

Barcelona: Inaki Pena, Jules Kounde, Cubarsi, Martinez, Balde, Casado, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Ansu Fati, Robert Lewandowski.

Bayern Münih: Manuel Neuer, Raphael Guerreiro, Dayot Upamecano, Kim Min-Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Pavlovic, Olise, Thomas Müller, Serge Gnabry, Harry Kane.

Ve yeni orta saha Orkun Kökçü!