Beşiktaş son dakika transfer haberleri | Masuaku'nun yerine sol bek!

Yayın Tarihi: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:33:00

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2024 Perşembe 12:16:00

Beşiktaş'ta transfer gündemi hareketli... Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle adından söz ettiren siyah beyazlı ekip, Arthur Masuaku'nun yerine sol bek arayışında. Yeni sezona güçlü bir kadroyla başlamayı hedefleyen Siyah-Beyazlı takımda menajerler tarafından Lyon'un sol beki Nicolas Tagliafico önerildi.

Beşiktaş son dakika transfer haberlerine bir yenisi eklendi. Rafa Silva ve Ciro Immobile ile ses getiren siyah beyazlılar, Arthur Masuaku'nun yerine Lyon'un Arjantinli sol beki Nicolas Tagliafico'yu gündemine aldı. Beşiktaş'ın transfer listesine giren oyuncunun kariyerinde Ajax, Independiente, Lyon, Banfield, Real Murcia takımları bulunuyor.

BEŞİKTAŞ SON DAKİKA TRANSFER SÜRPRİZİ

Beşiktaş transferde dur durak bilmiyor. Yeni sezonda üç kulvar için ciddi bir kadro kurmayı planlayan Beşiktaş'ın önceliklerinden biri de sol bek transferi.

MASUAKU'NUN YERİNE SOL BEK ÖNERİSİ

Beşiktaş'ta son dakika transfer çalışmaları sürerken Arjantinli Nicolas Tagliafico'nun siyah-beyazlıların gündeminde olduğu iddia edildi.

Geçen sezonun sorunlu bölgesi olan sol bek için bu transfer hamlesi dikkat çekiyor. Arthur Masuaku ile yollar ayrılırsa, Beşiktaş'ın Nicolas Tagliafico'yu kadrosuna katması bekleniyor.

Beşiktaş'ın renklerine katmak istediği Arjantinli oyuncunun Lyon kulübüyle Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

NİCOLAS TAGLİAFİCO KİMDİR, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Nicolas Tagliafico, 1992 yılında Arjantin'de dünyaya geldi. Oyuncunun kariyerinde Ajax, Independiente, Lyon, Banfield, Real Murcia takımları bulunuyor.

Arjantinli sol kariyerine Banfield II takımında başlarken 12-13 sezonunda Real Murcia takımına kiralandı. İspanya kariyerinin ardından 14-15 sezonunda Arjantin'e geri dönen oyuncu Independiente takımına 2.7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Independiente takımında gösterdiği başarılı performansın ardından Hollanda ekiplerinden Ajax'ın yolunu tutan oyuncu Eredivisie'de 115 maçta 9 gol ve 15 asistlik katkı verdi.

2022-23 sezonunda ise 4,2 milyon Euro bonservis bedeliyle Lyon'a transfer oldu. Oyuncu Ligue 1'de 59 maçta 4 gol ve 5 asistlik katkı verdi.