Beşiktaş'ta Ciro Immobile heyecanı! 2 yıllık imzayı atıyor

Yayın Tarihi: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:28:00

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:28:00

Beşiktaş, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da forma giyen Ciro Immobile'yi renklerine katmak istiyor. Ayrıca Beşiktaş'ın futbolcu ile görüşmelere başladığı kaydedildi. İşte Ciro Immobile transferi ile ilgili detaylar…

Ciro Immobile, 2016 yılında Sevilla'dan Lazio'ya transfer olmuştu. 23-24 sezonunda Lazio forması ile toplam 11 kez fileleri havalandıran İtalyan santrafor için Beşiktaş devreye girdi.

BEŞİKTAŞ'TA CİRO IMMOBİLE HEYECANI

İtalyan basınında çıkan habere göre Beşiktaş, Ciro Immobile transferi için düğmeye bastı. Ayrıca siyah-beyazlıların İtalyan santraforu renklerine katmaya yakın olduğu kaydedildi.

Çıkan habere göre Beşiktaş, Ciro Immobile için yıllık 6 milyon eurodan 2 yıllık anlaşma teklif etti. Ayrıca İtalyan futbolcunun siyah-beyazlı ekibin teklifini kabul ettiği belirtildi.

LAZİO İLE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Lazio Teknik Direktörü Marco Baroni tarafından yapılan açıklamada, Ciro Immobile'nin bonservisi olduğu belirtildi. Ayrıca İtalyan oyuncunun mukavelesi 2026 yılında son bulunuyor. Bunun yanı sıra çıkan haberde golcü futbolcunun bonservisini kendisinin halledeceği kaydedildi.

Lazio, Ciro Immobile için en az 5 milyon euro bonservis beledi istiyor. İlerleyen süreçte Beşiktaş'ın İtalyan santraforu renklerine katması bekleniyor.

2023-2024 SEZONU İSTATİKSTİKLERİ

Ciro Immobile, Lazio'da forma giydiği tüm kulvarlarda 43 maçta 11 gol atmayı başardı. Ayrıca takım arkadaşlarının toplam 9 kez gol atmasında yardımcı oldu.