Fenerbahçe - Lille rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu

Yayın Tarihi: 07 Ağustos 2024 Çarşamba 11:50:00

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2024 Çarşamba 11:50:00

Fenerbahçe - Lille rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? soruları, başta sarı-lacivertli taraftarlar olmak üzere birçok futbolsever tarafından merak ediliyor. Zira Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Lille, son dakikalarda attığı gol ile Fenerbahçe karşısında 2-1 galibiyet aldı. Peki, rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tur hedefliyor. Ancak 3. ön eleme turunda Lille karşısında 2-1'lik mağlubiyet aldı. Mücadelede Lille, Tiago Santos'un altıpasa gönderdiği sert topun Jayden Oosterwolde'ye çarpıp ağlarla buluşması sonucunda 1-0 öne geçti. Devamında ise Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin golü ile skoru 1-1 yapmayı başardı. Ancak son dakikalarda Edon Zhegrova tarafından atılan gol ile Lille 2-1 öne geçti.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının ardından birçok sarı-lacivertli futbol tutkunu ise, Fenerbahçe - Lille rövanş maçı ne zaman, Fenerbahçe - Lille maçı saat kaçta, Fenerbahçe - Lille maçı hangi kanalda? gibi soruların cevaplarını merak etti. Peki, Fenerbahçe - Lille maçı ne zaman?

FENERBAHÇE - LİLLE RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe – Lille rövanş maçı, Kadıköy'de gerçekleşecek.

Mücadele 13 Ağustos Salı günü saat 20:00'da başlayacak.

Karşılaşmanın Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

OLASI RAKİPLER KİM?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön elemeyi geçerse play-off turunda mücadele edecek.

Rakibi ise, Slavia Prag - Union SG eşleşmesinin galibi olacak.

Ayrıca play-off'u da geçmesi durumunda, Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalacak.