Galatasaray - PAOK maçı saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi GS maçı canlı izle

Yayın Tarihi: 25 Eylül 2024 Çarşamba 10:06:00

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2024 Çarşamba 10:06:00

Galatasaray - PAOK maçı saat kaçta? ve UEFA Avrupa Ligi GS maçı canlı izle aratmaları, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün temsilcimiz Galatasaray, Yunanistan ekibi PAOK kulübünü konuk edecek. Peki, Galatasaray - PAOK maçı saat kaçta ve GS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? Detaylar haberimizde…

Galatasaray - PAOK maçı saat kaçta?, Galatasaray - PAOK maçı şifresiz mi?, GS maçı canlı izle ve Galatasaray - PAOK ilk 11'leri belli oldu mu? aratmaları, Google üzerinden pek çok futbolsever tarafından araştırılıyor.

Bugün temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi maçında PAOK'u konuk edecek. Mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını ise, Jose Naranjo ve Diego Sanchez yapacak.

HEDEF 3 PUAN

Galatasaray, Süper Kupa maçı nedeniyle sezona iyi bir başlangıç yapamamıştı. Bunun yanı sıra kısa sürede toparlayan GS, Süper Lig'de 6'da 6 yapmayı başardı. Her maçına 3 puan için çıkan sarı-kırmızılı ekip, aynı başarısını UEFA Avrupa Ligi'nde de sürdürmek istiyor.

PAOK ekibi ise Yunanistan Süper Ligi'nde 5 maçta 4 galibiyet almayı başardı. Bunun yanı sıra 1 beraberliği bulunuyor. Süper Lig ve Yunanistan Süper Ligi'ndeki grafikler incelendiğinde, Galatasaray'ın daha formda olduğu görülebiliyor.

Peki, Galatasaray - PAOK maçı saat kaçta?, Galatasaray - PAOK maçı şifresiz mi?, GS maçı TRT 1'demi?, GS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? ve Galatasaray - PAOK ilk 11'leri belli oldu mu?

GALATASARAY - PAOK MAÇI SAAT KAÇTA?

Başta sarı-kırmızılı taraftarlar dahil olmak üzere Google üzerinden birçok futbol tutkunu ''GS maçı canlı izle'' ve ''Galatasaray - PAOK maçı saat kaçta?'' aratmalarını yapıyor. İşte Galatasaray - PAOK maçı detayları;

Karşılaşma Rams Park'ta saat 22.00'da başlayacak.

Galatasaray - PAOK maçını canlı izlemek isteyenler, TRT 1 ekranlarından seyredebilecekler.

Peki, Galatasaray - PAOK ilk 11'leri belli oldu mu?

MUHTEMEL GALATASARAY - PAOK İLK 11'LERİ

Galatasaray - PAOK ilk 11'leri henüz belli olmadı. Bunun yanı sıra muhtemel 11'ler aşağıda yer alıyor.

Galatasaray: Günay, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Kerem, Barış Alper, Mertens, Yunus, Batshuayi.

PAOK: Kotarski, Sastre, Kedziora, Colley, Baba, Camara, Schwab, Despodov, Konstantelias, Taison, Chalov.

Anderson Talisca transferi gerçek oluyor!