Jaden Philogene imzayı attı! Yeni takımına hayırlı olsun

Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2024 Cuma 15:14:00

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2024 Cuma 15:14:00

Hull City forması giyen Jaden Philogene transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İsmi geçmiş dönemlerde Fenerbahçe, Barcelona ve Everton ile de gündeme gelen İngiliz futbolcu, farklı bir ekibe imzayı attı. İşte Jaden Philogene transferi ile ilgili detaylar…

Jaden Philogene, yeni sezona iddialı başlamak isteyen birçok farklı takımın gündeminde yer alıyordu. Ayrıca geçmiş dönemde İngiliz futbolcunun adı Everton, Bercelona ve Fenerbahçe ile de anılmıştı. Öte yandan Jaden Philogene için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

JADEN PHİLOGENE İMZAYI ATTI

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Hull City'den İngiliz kanat oyuncusu Jaden Philogene'i renklerine bağladığını açıkladı.

Transferin ardından bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Jaden Philogene, ''Harika bir duygu, sanki evimdeymişim gibi hissediyorum. Unai Emery, benimle yüz yüze görüştü ve oyun sürem hakkında çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Geçen yıl sezon öncesi burada olduğumda iyi iş çıkardığımı ve bu sefer şans bulacağımı söyledi. Bu aynı zamanda bana ve nasıl oynadığıma da bağlı. Umarım en iyi oyunumu oynayabilir, maç süresi alabilir ve bunu taraftarların önünde başarabilirim. Hull'da yaptıklarımı Villa Park'ta da yapmak istiyorum. Küçük bir çocukken Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordum. Her zaman bir gün orada olmak istediğimi düşündüm ve işte buradayım'' ifadelerini kullandı.

2023-2024 SEZONU PERFORMANSI

Jaden Philogene, Championship ve Premier League'de toplam 33 maça çıktı. Bu mücadelelerde 12 gol ve 6 asist ile takımına katkı sağlamayı başardı.