Resmen açıklandı: Fenerbahçe Bertuğ Yıldırım için harekete geçti!

Yayın Tarihi: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 13:38:00

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 13:38:00

Rennes forması ile kariyerini sürdüren Bertuğ Yıldırım cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, 21 yaşındaki milli golcü için Rennes'e resmi teklifte bulundu. Öte yandan Bertuğ Yıldırım'ı Alman ekipleri de kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar…

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım'ı kadrosuna eklemek istiyor. Zira yeni sezonda yabancı kontenjanının azalacak olması nedeniyle yerli isimleri artırmak isteyen sarı lacivertli yöntemin, Rennes'de forma giyen milli golcüye resmi teklif yaparak beklemeye geçti.

FENERBAHÇE RESMİ TEKLİFİ YAPTI

Fransız basınından elde edilen bilgilere göre, Fenerbahçe, 21 yaşındaki milli santrafor Bertuğ Yıldırım için harekete geçerek kulübü Rennes'e resmi teklifte bulundu. Ayrıca yapılan teklifte sarı lacivertlilerin Hatayspor'dan 5.3 milyon Euro'ya Rennes'e transfer olan genç futbolcu için bonuslar dahil 6 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu öne sürüldü.

Öte yandan Fenerbahçe'nin de uzun süre izlediği 21 yaşındaki Bertuğ Yıldırım'a, Alman ekiplerinden de ciddi taliplerin çıktığı kaydedildi.

BERTUĞ YILDIRIM İSTATİKSTİKLERİ

Bertuğ Yıldırım, Rennes'deki ilk sezonunda 28 karşılaşmaya çıkarak 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Bunun yanı sıra 3 kez A Milli Futbol Takımı'nda yer alan forvet, 3 kez fileleri havalandırmayı başardı.